Basketbol

"Kupada final uzak değil"

10 Şubat 2016 Çarşamba 22:44 - Son Güncelleme 10 Şubat 2016 Çarşamba 20:46

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Sarıca, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Basketbolda ULEB Avrupa Kupası K Grubu son maçında İtalyan ekibi Grissin Bon'u 109-66 yenerek, son 16 turuna yükselen Pınar Karşıyaka'da başantrenör Ufuk Sarıca, "Sağlıklı olduğumuz sürece herkesi yenebiliriz. Kupada final uzak değil" dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Sarıca, ULEB Avrupa Kupası'nda tur atladıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Sarıca, taraftarlarına zevkli bir maç izlettirdiklerini dile getirerek, "Sahadaki basketbol çok zevkliydi. Eksiklikler vardı ama önemli olan sahada 5'e 5 olan kısımda istediğimiz oyunu ortaya koymamızdı" diye konuştu.

Son 16 turunda Galatasaray Odeabank ile eşleştiklerini hatırlatan Sarıca, şunları kaydetti:

"Arka arkaya kazanmaya devam ediyoruz. Sağlıklı olduğumuz sürece herkesi yenebiliriz. Kupada final uzak değil. Bundan bir ay önce eleştiriler yapılıyordu. Ben geçen sene şampiyonluktan bahsederken, kimse bahsetmiyordu. Son 3 senede yaptığımız gibi her şeye adayız."

Grissin Bon Başantrenörü Massimiliano Menetti ise karşılaşmanın güzel bir atmosferde oynandığını dile getirerek, "Bu atmosferde oynamak 35 yıllık koçluk hayatımdaki en büyük tecrübelerimden biri oldu" diye görüş belirtti.

Karşılaşmada kötü bir oyun sergilediklerini aktaran Menetti, "Oyun hakkında konuşmak gerekirse Karşıyaka bu maçı kazanmayı hak etti. Bizim ilk beşimiz sakattı, bu yüzden ciddi bir fark oluştu. Ancak İtalya'daki maçta durum böyle değildi. Avrupa Ligi'nden gelen Karşıyaka'ya karşı oynamak bizim önemli bir fırsattı. Sadece tüm silahlarımızla sonuna kadar mücadele edemediğimiz için üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Ataman'dan Karşıyaka yorumu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz