Basketbol

Markovic: "Turu geçmek için inandık"

08 Mart 2017 Çarşamba 23:46 - Son Güncelleme 09 Mart 2017 Perşembe 00:08

Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında deplasmanda Beşiktaş'ı 90-83 yenen Pınar Karşıyaka Başantrenörü Nenad Markovic, Beşiktaş Akatlar Arena'daki atmosferde nasıl davranmaları gerektiğiyle ilgili maçtan önce oyuncularıyla konuştuklarını belirterek, "İzmir'deki maçtan itibaren bu turu geçecek kapasiteye sahip olduğumuza inandık." dedi.

Beşiktaş Sompo Japan'ın hücum ribauntlarındaki üstünlüğüne ikinci yarıda son verdiklerini ifade eden Markovic, "Fark 10 sayının altına inince mantalitemiz ortaya çıktı. Hücumda daha iyi top paylaşımı yaptık ve sabırlı oynadık. 18 sayı geriden 7 sayı farkla kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Pınar Karşıyakalı oyuncu Erdi Gülaslan ise hakem yönetimini eleştirdi. Devreye mağlup girmelerine rağmen maçı çevirdiklerini söyleyen Erdi, "Büyük efor sarf ederek kazandık. Bir sonraki turu da en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Hakem yönetiminin iyi olduğunu düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
"Böyle mağlubiyetler oluyor"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz