Basketbol

"Sadece sonuçtan mutluyum"

08 Aralık 2016 Perşembe 00:05 - Son Güncelleme 07 Aralık 2016 Çarşamba 21:06

Proximus Spirou takımını 68-66 mağlup eden Beşiktaş Sompo Japan'da başantrenör Ufuk Sarıca, sadece sonuçtan mutlu olduğunu söyledi.

FIBA Şampiyonlar Ligi E Grubu 8. haftasında Belçika'nın Proximus Spirou takımını 68-66 mağlup eden Beşiktaş Sompo Japan'da başantrenör Ufuk Sarıca, sadece sonuçtan mutlu olduğunu söyledi.

Ufuk Sarıca, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Sonuç için mutlu olabileceğimiz bir maç oynadık. Grupta birinci ya da ikinci olmak istiyoruz. Bu açıdan kazanmak önemliydi. Rakibimiz oyunda kazanabilecek noktaya geldi ama şans bizden yanaydı. Oyundaki yüzdelerimiz ve maç içindeki ritm kaybı düşündürücü." diye konuştu.

Maçtaki aksaklıklarına vurgu yapan Sarıca, "Felaket bir yüzdeyle hücum ettik. Öyle yerlerde atış kaçırıyoruz ki ritmin kaçmasına sebep oluyor. Peşinden de yediğimiz sayılarla maçı kıracak hale getiremedik. FIBA Şampiyonlar Ligi'nde ve kendi ligimizde her maçı dikkate alıyoruz. Bugün ribauntlarda kötüydük. Rakibimiz çok sayıda hücum ribauntu aldı. İkinci yarıda toparlandık ama 13 sayı öne geçtiğimiz yerde yine rakibi oyuna ortak ettik. Proximus Spirou ters ve hızlı bir takım." ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı oyuncu Erkan Veyseloğlu ise "Bir şekilde kazanmayı bildik ama çok tatmin edici oynadığımızı söyleyemem. Umarım sezon başındaki enerjik halimize geri dönüp, daha iyi oynarız." dedi.

 

- Bastianini: "Geriye düştüğümüzde de mücadeleyi bırakmadık"

 

İki takımın da çok mücadeleci olduğunu söyleyen Proximus Spirou Başantrenörü Fulvio Bastianini, oldukça çekişmeli bir maç oynadıklarını aktardı.

Karşılaşmada her iki takımın da çok enerji harcadığını anlatan Bastianini, "Mücadeleci bir maç oldu. Geriye düştüğümüzde de mücadeleyi bırakmadık. İyi bir maçtı. Önümüzdeki müsabakalarda birkaç galibiyet almaya bakacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Fenerbahçe Polonya'da kazandı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz