Basketbol

Sarıca, Grissin Bon maçı için umutlu

08 Şubat 2016 Pazartesi 11:38 - Son Güncelleme 08 Şubat 2016 Pazartesi 09:42

Pınar Karşıyaka, ULEB Avrupa Kupası'nda "tamam mı, devam mı?" maçına çıkıyor.

ULEB Avrupa Kupası K Grubu'nun son maçında 10 Şubat Çarşamba günü İtalyan ekibi Grissin Bon'u ağırlayacak Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, taraftarlarının desteğiyle rakiplerinin yenip, adlarını son 16 turuna yazdıracaklarına inandığını bildirdi.

Sarıca, açıklamada, Spor Toto Basketbol Ligi'nde Türk Telekom galibiyetiyle üst üste kazanmaya devam ettiklerini belirtti.

Ankara'da çok iyi bir kadrosu olan rakibe karşı iyi bir basketbol sergilediklerini kaydeden Sarıca, "Sıkıntılı bir dönemde böyle direnç koyup maçın sonunu iyi oynayarak kazanmak bizim için değerliydi" ifadelerini kullandı.

Sarıca, Muhammet Baygül, Jones, Samet Geyik gibi oyunculardan katkı almalarının takım yapıları için önemli bir unsur olduğunu belirterek, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Çarşamba günü Eurocup'ta seyircimiz önünde Grissin Bon ile son derece kritik bir maça çıkacağız. Şu an her şey kendi elimizde, hiçbir maçı bırakmadığımız gibi bu maçı da bırakmayacağız ve bu kulvarda da hedefimizden sapmış değiliz. Sadece ve sadece kazanmaya odaklandık ve kazanacağımıza olan inancım tam. İtalya'daki ilk maçta rakibimizi yenebileceğimiz bir karşılaşmayı atmosferin ve diğer faktörlerin de etkisiyle kaybetmiştik. Burada kendi atmosferimiz ve kendi salonumuzda çok daha farklı bir maç oynayacağız. Taraftarımızın itici gücünü en iyi şekilde kullanıp bir üst tura çıkacağımıza inanıyorum."

Sıradaki Haber
Banvit, liderliği kaptırdı!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz