Basketbol

3 takıma transfer yasağı

31 Ağustos 2015 Pazartesi 20:02 - Son Güncelleme 31 Ağustos 2015 Pazartesi 20:05

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu, önemli kararlar aldı.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu, Yakın Doğu Üniversitesi'nin, 2015-2016 sezonunda Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde yer almasına karar verdi.

TBF Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararlar, federasyonun internet sitesinden de açıklanırken, KKTC takımı olan Yakın Doğu Üniversitesi'nin, 2015-2016 sezonunda Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde yer almasına karar verildiği bildirildi.

Toplantıda, sporcuları ile yapmış oldukları sözleşmeden doğan yükümlülüklerini yerine getirmeyen Basketbol Süper Ligi takımlarından Pınar Karşıyaka ile Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Canik Belediyespor ve Edirne Belediyesi Edirnespor'a transfer yasağı getirildiği de kaydedildi.

TBF Yönetim Kurulu'nun ayrıca, tüm ligler için geçerli olacak şekilde transfer dönemini 15 gün süre ile uzattığı, Federasyon Kupası müsabakalarının erkeklerde Denizli'de, kadınlarda ise Antalya'da düzenlenmesini uygun gördüğü, 2015-2016 sezonunda kadınlar kategorisinde Bölgesel Lig kurulmasına ve bu ligin final kademelerinin Kadınlar 2. Ligi formatıyla oynatılmasına karar verdiği duyuruldu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz