Basketbol

''Bizim de her takım gibi şansımız var''

16 Şubat 2016 Salı 14:03 - Son Güncelleme 16 Şubat 2016 Salı 12:07

Ufuk Sarıca: "Kupanın favorisi olmaz, bizim de her takım gibi şansımız var"

Basketbolda 17 Şubat Çarşamba günü Bursa'da başlayacak FIAT Erkekler Türkiye Kupası'nda Anadolu Efes'le karşılaşacak Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, "Kupanın favorisi olmaz, bizim de her takım gibi şansımız var" dedi.

Sarıca, yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası'nda birbirinden güçlü 8 takımın yer aldığını söyledi. Üç maçı da oynayıp kupaya uzanmak istediklerini kaydeden Sarıca, şöyle konuştu:

"Kupayı maç maç düşünmek lazım. İlk gün kaliteli ve iyi bir kadrosu olan Anadolu Efes'le karşılaşacağız. Son dönemdeki iyi oyunumuzu sahaya yansıtabilirsek, kazanmamamız için bir sebep yok. Kupanın favorisi olmaz, bizim de her takım gibi şansımız var. İki sene önce kazandığımız kupayı tekrar elde etmek için elimizden geleni yapacağız."

Pınar Karşıyaka'da sakatlığı bulunan Juan Palacios, kupa maçlarında forma giyemeyecek. Burnunda çatlak olan Can Altıntığ'ın maske ile oynayabileceği, rahatsızlığı geçen ve takımla çalışmalara başlayan Kenan Sipahi'nin durumuna bakılacağı bildirildi.

TOFAŞ Spor Salonu'nda 17 Şubat Çarşmaba günü saat 20.00'de Anadolu Efes'le mücadele edecek Pınar Karşıyaka, rakibini yenmesi halinde yarı finalde 19 Şubat Cuma günü Fenerbahçe-Demir İnşaat Büyükçekmece maçının galibiyle karşılaşacak.

Sıradaki Haber
Basketbolda kupa heyecanı TRTSPOR'da
Yükleniyor lütfen bekleyiniz