Basketbol

"Oyunun kontrolü elimizdeydi"

18 Şubat 2017 Cumartesi 22:20 - Son Güncelleme 18 Şubat 2017 Cumartesi 22:22

Anadolu Efes Başantrenörü Perasovic, "Oyunun kontrolü elimizdeydi ama hiçbir zaman maçı kopartamadık" dedi.

Basketbolda İntegral Forex Erkekler Türkiye Kupası'nda Pınar Karşıyaka'yı 79-74 yenerek finale yükselen Anadolu Efes'in başantrenörü Velimir Perasovic, oyunun kontrolünü ellerinde tuttuklarını ama maçı kopartamadıklarını söyledi.

Perasovic, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Pınar Karşıyaka'yı tebrik ederek, "Oyunun kontrolü elimizdeydi ama hiçbir zaman maçı kopartamadık. Çünkü Pınar Karşıyaka iyi bir takım ve bugün de iyi oynadılar. Önemli bir galibiyet aldık." ifadelerini kullandı.

Pınar Karşıyaka cephesi

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Nenad Markovic ise finale yükselen Anadolu Efes'i tebrik ederek, "Biz de kazansaydık adil bir sonuç olurdu." dedi.

Oyuncularının 40 dakika boyunca çok iyi savaştığını ve her şeylerini ortaya koyduğunu dile getiren Markovic, "Bu takım birçok zorluğa rağmen ayakta kalabildiğini gösterdi, takımımla gurur duyuyorum. İlk devre 10 hücum ribauntı verdik, bu da ilk yarıdaki farkı oluşturdu. Anadolu Efes'in kısa oyuncuları, 40 dakika süresince oyun kurucularımıza ciddi bir baskı yaptı. Anadolu Efes, sert ve yüksek tempoyla oynayan bir takım. Belli aralıklarda karşılık verdik, belli aralıklarla veremedik. Bu da belirleyici oldu." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Kupada finalin adı belli oldu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz