Basketbol

Acer ile yollar ayrıldı

07 Şubat 2016 Pazar 22:20 - Son Güncelleme 07 Şubat 2016 Pazar 20:21

Edirne Belediyesi Edirnespor'da Hakan Acer ile yollar ayrıldı.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Edirne Belediyesi Edirnespor'un kulüp başkanı Murat Boyacıoğlu, başantrenör Hakan Acer ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını söyledi.

Boyacıoğlu, yaptığı açıklamada, son haftalarda kendi evlerinde ve deplasmanda oynadıkları maçlarda mağlubiyetler aldıklarını kaydetti.

Başantrenör Hakan Acer'in ayrılmak için izin istediğini aktaran Boyacıoğlu, "Hocamız, kendi vizyonunu takıma yansıtamadığını, direktiflerini geçiremediğini iletti. Başantrenörümüz Hakan Acer ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık" ifadelerini kullandı.

Ligde hakemlerin haksız yere çeşitli kararlar vererek takımı yıprattığını savunan Boyacıoğlu, şöyle devam etti:

"Hakemlerin verdiği anlamsız kararlar nedeniyle motivasyonumuz son derece düştü. Edirne Belediyesi Edirnespor, basketbol camiasından destek görmüyor. Seyirci kapasitesi en yüksek takımlardan biriyiz, biz bu kararları hak etmiyoruz. Türkiye'de oynadığımız karşılaşmalarda bize hep yetersiz hakemler verildi. Hakemler seyircilerin aleyhte tezahüratlarından etkilenerek takımı yıpratan kararlar verdi."

Ekonomik nedenlerden dolayı transfer yapamadıklarını anlatan Boyacıoğlu, "Takımımız küme düşmeye doğru hızlı adımlarla gidiyor. Edirnespor'un kadınlar liginde de kaybedeceği gözüküyor. Bu anlamda seyirci desteği de göremedik. Ancak Edirne Belediyesi ve belediye başkanımız Recep Gürkan'ın desteklerini hiçbir zaman unutamayız. Edirne Belediyesi'ne teşekkürlerimizi sunuyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz