Basketbol

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi için ne dediler?

12 Şubat 2017 Pazar 18:14 - Son Güncelleme 12 Şubat 2017 Pazar 18:20

Akkaya, "Önemli bir galibiyet elde ettik" derken Dikeoulakos, "Hakemler bu şekilde maç yönetirlerse herkes herkesi her yerde yenebilir" ifadelerini kullandı.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 17. haftasında oynanan derbi mücadelesinde Fenerbahçe'yi 62-60 yenen Beşiktaş'ın başantrenörü Aziz Akkaya, zor bir karşılaşmada önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Beşiktaş Akatlar Arena'da oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Akkaya, "Önemli bir galibiyet elde ettik. Oyuncularımı galibiyetten dolayı kutluyorum. Şimdi önemli olan bundan sonraki maçlarımızı kazanabilmek. Fenerbahçe'nin çarşamba günü önemli bir maçı var. Ülkemizi temsil edecekler. Kendilerine başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe cephesinden hakeme tepki

Fenerbahçe Başantrenörü George Dikeoulakos, Beşiktaş'ın gayet iyi bir oyunla galip geldiğini belirtti.

Maçı kazanma şansını ele geçirdiklerini ama değerlendiremediklerini aktaran Dikeoulakos, "Hakemler bu şekilde maç yönetirlerse herkes herkesi her yerde yenebilir. Özellikle deplasman takımı aleyhine bu kadar kolay fauller çalınırsa hiç kimse maç içerisinde ritim bulamaz." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz