Basketbol

"Arama Konferansı" Sakarya'da başladı

31 Ağustos 2016 Çarşamba 20:33 - Son Güncelleme 31 Ağustos 2016 Çarşamba 19:29

Konferansa kulüp yöneticileri, antrenörler ve basın mensupları katıldı.

ürkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından düzenlenen "Arama Konferansı" Sakarya'da başladı.

Sapanca ilçesindeki konferansa, TBF Başkanı Harun Erdanay, görev süresi bugün sona eren A Milli Erkek Basketbol Takımı başantrenörü Ergin Ataman, federasyon yetkilileri, kulüp yöneticileri, antrenörler, yorumcular ve basın mensupları katıldı.

Basketbolun geleceğine yön verebilmek adına görüşlerin paylaşıldığı çalışma öncesi, katılımcılar fikir alışverişinde bulundu.

Türk basketbolunun her kademesinden çok sayıda katılımcının fikrini beyan edebileceği arama konferansında derlenen fikirler, rapor haline getirilerek Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu’na sunulacak.

TBF Başkanı Erdanay, yaptığı açılış konuşmasında, arama konferansında genç sporcuların durumunun tartılacağını belirterek "Sorunları her zaman kendimizde arayabiliriz. Ancak oyuncuların da kararları önemli. Beni 19 yaşında Fenerbahçe, Galatasaray ve Çukurova istedi ancak babam izin vermedi. Bana, 'Biraz daha piş öyle gidersin' dedi. 22 yaşında gittim. O zaman milli takımda da iyi oynuyordum. İlk transferimi öyle yaptım" ifadelerini kullandı.

Konferans 1 Eylül Perşembe günü sona erecek.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz