Basketbol

"Ayakta kalarak kazanmayı bildik"

06 Şubat 2016 Cumartesi 21:38 - Son Güncelleme 06 Şubat 2016 Cumartesi 19:42

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Sarıca, Türk Telekom galibiyetini yorumladı.

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, "Sert bir maçta ayakta kalarak kazanmayı bildik" dedi.

Sarıca, Spor Toto Basketbol Ligi'nde Türk Telekom'u deplasmanda 76-70 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında sezonun bu bölümünün en önemli galibiyetlerinden birini aldıklarını belirterek, "Kazanmak bizim için önemli" ifadesini kullandı.

Türk Telekom'un oyuncu kadrosunun çok değerli olduğunu dile getiren Sarıca, "Rakibimiz çok tehlikeli ve ciddi bir takım. Uzun süren bir yolculuktan sonra sahaya çıktık. Bazı sorunlarımız da vardı ama sert bir maçta ayakta kalarak kazanmayı bildik. Tam kadro bir türlü çalışamadık ama hedeflerimiz doğrultusunda devam ediyoruz" diye konuştu.

Türk Telekom Antrenörü Sedat Pınar ise kazanmaları gereken bir karşılaşmayı sahalarında kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Pınar Karşıyaka'nın kendilerinden daha hazır olduğunu ve daha iyi reaksiyon verdiğini belirten Pınar, "Pota altında çok sayıda boş atış kaçırdık. Kazanmamız gereken bir maçı evimizde kaybettik. Haftaya Beşiktaş maçı var, o karşılaşmaya odaklanacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz