Basketbol

"F.Bahçe'yi hem kıskanıyorum hem de..."

27 Nisan 2017 Perşembe 14:47 - Son Güncelleme 27 Nisan 2017 Perşembe 15:14

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe koçu Obradovic'e hayranlık duyduğunu söyledi. Ataman, "Fenerbahçe'yi hem kıskanıyorum hem de takdir ediyorum." diye konuştu.

Galatasaray Odebank'ın deneyimli koçu Ergin Ataman, Bağcılar Belediyesi'nin düzenlediği spor söyleşisinde gençlerle biraraya geldi, basketbol ve futbol ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ataman, "Şu an 4'lü final oynamaya geçen yılın iki finalisti olan CSKA Moskova ve Fenerbahçe hak kazandı. Geçen sezon finalde Fenerbahçe CSKA'ya uzatmada kaybetmişti. Bu sezon rövanşı İstanbul'da alabilecek mi? Otoriteler Fenerbahçe'yi CSKA Moskova'nın önünde gösteriyor" dedi.

Kariyerinde 2 Dörtlü Final, 2 Avrupa Ligi 3'üncülüğü ve Avrupa kupası şampiyonluğu bulunduğunu hatırlatan Ergin Ataman, "Fenerbahçe'yi hem kıskanıyorum hem de takdir ediyorum" dedi.

Ergin Ataman, bir soru üzerine başarılı başantrenör Obradovic'e hayranlık duyduğunu da sözlerine ekledi.

"Türkiye'de insanlar artık futbol değil, basketbol maçına gidiyor" 

Türk futbolundan artık insanların zevk almadığını da öne süren Ataman, "Bugün statlar boşalmaya başladı. İnsanlar artık futbol maçına değil, basketbol maçına gidiyor" diye konuştu. 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz