Basketbol

''Hedeflerimiz için ümit verici''

30 Ocak 2016 Cumartesi 19:16 - Son Güncelleme 30 Ocak 2016 Cumartesi 17:31

G.Saray Odeabank başantrenörü Ergin Ataman galibiyetten memnun.

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Trabzonspor Medical Park'ı 85-66 yenen Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Ergin Ataman, son maçlarda farklı skorlarla galip geldiklerini söyleyerek, "Bu da hedeflerimiz için ümit veriyor" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ataman, karşılaşmanın ilk 5 dakikası dışında mükemmel bir basketbol oynadıklarını belirterek, "Biraz tutuk başladık ama Sinan Güler ve Micov'un etkili performanslarıyla çok kısa sürede geri döndük. Öz güvenimizi kazanıp, hem savunmada hem de hücumda kendi oyunumuzu kabul ettirmeyi başardık" diye konuştu.

İkinci yarıda Hüseyin Köksal ile savunmada olağanüstü bir enerji ortaya koyduklarını ifade eden Ataman, Trabzonspor Medical Park'ın skorerlerinin önünü ve pota altını iyi kapatıklarını belirtti.

Ataman, pota altında ve dış atışlarda farka gittiklerini kaydederek, "Bu bizim açımızdan sevindirici oldu. Çünkü son maçlarımızda hem galip geliyoruz hem iyi oynuyoruz hem de farklı kazanıyoruz. Bu da hedeflerimiz için ümit veriyor" açıklamasında bulundu.

Trabzonspor Medical Park cephesi

Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Nenad Markovic ise Galatasaray Odeabank'ı galibiyet nedeniyle tebrik ederek, bu maçta rakipleriyle iyi mücadele edebilecek durumda olmadıklarına dikkati çekti.

İlk çeyrekte çok iyi oynadıklarını ancak daha sonrasında yeterli olamadıklarını söyleyen Markovic, "Savunmada faul haklarımızı iyi kullanamadık ve Galatasaray Odeabank bu bölümde şut yüzdelerinde oldukça iyiydi. Temelde 3. çeyrek, maçın kaderini belirledi. Çok kolay top kayıpları yaptık. Sakatlıklar gibi bazı bahanelere sığınmayacağız ancak salı günü Pınar Karşıyaka ile oynayacağımız maça kadar toparlanmamız gerekiyor" dedi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz