Basketbol

Obradovic: "Oyuncularımla gurur duyuyorum"

08 Ocak 2017 Pazar 23:36 - Son Güncelleme 08 Ocak 2017 Pazar 20:50

Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic, derbi maçta alınan galibiyetle ilgili oyuncularını kutladı.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde oynanan derbi maçta Beşiktaş Sompo Japan'ı deplasmanda 79-76 yenen Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic, "Oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Hepsi aldıkları sürelerde iyi oynadılar. Oyuncularımla gurur duyuyorum" dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Obradovic, üçüncü çeyrekteki mücadeleleriyle oyuna yeniden ortak olduklarını ve maçı kazandıklarını söyledi.

Beşiktaş Sompo Japan'ın bu sezon iyi oynadığını anlatan tecrübeli çalıştırıcı, şunları kaydetti:

"Rakibimiz çok farklı savunma yapıyor. Uzun oyuncuları Stimac şu anda ligi domine ediyor. Hem Avrupa'da hem de ligde iyi gidiyorlar, onları tebrik ediyorum. Çok zor bir maç olacağını bilerek geldik. Bu atmosferde maç oynamak zor. İlk yarıda rahat skor bulmalarını engelleyemedik. Üçüncü çeyrekte 12 sayı gerideyken, çok iyi mücadele ettik ve geri döndük. Hücum opsiyonlarını iyi kullandık. Oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Hepsi aldıkları sürelerde iyi oynadılar. Özellikle Bogdanovic'in geri dönmesi bizim için iyi oldu. Oyuncularımla gurur duyuyorum."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz