Basketbol

Bogdanovic'ten ayrılık sinyali

22 Haziran 2017 Perşembe 12:38 - Son Güncelleme 22 Haziran 2017 Perşembe 16:19

 

Fenerbahçe Basketbol Takımı’nın yıldız oyuncusu Bogdan Bogdanovic, ayrılığın sinyallerini mi veriyor? Sırp oyuncu, ''Bazen zirvede bırakmak en iyisidir, Partizan’dayken de böyle ayrılmıştım" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe’nin Sırp yıldızı Bogdan Bogdanovic, Belgrad’ta genç basketbolcu adayları için düzenlediği kampın açılışında, NBA'e gidip gitmeyeceği ile ilgili soruları yanıtladı.

NBA hakları Sacramento Kings'in elinde bulunan oyuncu, ''Beni orada istiyorlar; ancak kararımı vermedim. 1 Temmuz'a kadar herhangi bir pazarlığa girişemeyiz zaten. Ama ayrılırsam da şikayet edilecek hiçbir şey yok. Fenerbahçe için her şeyimi verdim.'' ifadelerini kullandı.

Sarı lacivertli takıma Avrupa Şampiyonu olma ve NBA'e gitme umutlarıyla geldiğini söyleyen yıldız, ''Belki bir yıl içinde, belki beş yıl içinde giderim. Çok fazla faktöre bağlı bir durum bu. Bazen zirvedeyken bırakmak en iyisidir. Partizan’dan da böyle ayrılmıştım. Belki şimdi de…” şeklinde konuştu.

Sırp yıldız, Fenerbahçe taraftarının kendisi için hazırladığı video ile ilgilisi ise ''Taraftarlar inanılmaz; benim için çok değerliler'' dedi.

Bu sezon Süper Lig'de maç başına 14,8 sayı ve 3,6 ribaund ortalaması ile oynayan Bogdan Bogdanovic; Fenerbahçe ile 2 lig şampiyonluğu yaşadı ve Türk Hava Yolları Avrupa Ligi'ni kazandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz