Basketbol

Fenerbahçe'de şampiyonluk sevinci

22 Mayıs 2017 Pazartesi 01:29 - Son Güncelleme 22 Mayıs 2017 Pazartesi 01:36

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı oyuncuları, THY Avrupa Ligi şampiyonluğunu değerlendirdi.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen Dörtlü Final'in şampiyonluk maçından sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan sarı-lacivertli oyun kurucu Ali Muhammed, "Buraya kazanmak için geldik. Geçen yıl finalde kaybettikten sonra zor olacağını biliyorduk. Olympiakos, güçlü bir rakip. Bu yıl kupayı aldığımız için çok mutluyuz. Çok zor bir maç oldu ama iyi defans yaptık ve kupayı kazandık." diye konuştu.

Fenerbahçe'nin Makedon pivotu Pero Antic, sarı-lacivertli taraftarların müthiş bir atmosfer oluşturduğuna değinerek, "Seyirciye çok teşekkürler. Her zaman 6. oyuncu oldular. Sezonun geride bıraktığımız bölümü için takım arkadaşlarıma da teşekkürler. Fakat sezon henüz bitmedi. Olympiakos, sürekli geri dönmesini bilen, sıkı bir takım. Bu yüzden ekstra efor sarf etmek zorunda kaldık." ifadelerini kullandı.

- Datome: "Gerçekten muhteşem bir şey"

Fenerbahçe'nin İtalyan forveti Luigi Datome ise THY Avrupa Ligi kupasını ilk kez bir Türk takımının aldığını vurgulayarak, "Bu kupayı, ilk kez Türkiye'ye getirdik. Bu gerçekten muhteşem bir şey. Pero Antic, şampiyonluğu kazanırsak saçımı keseceğini söyledi. Söz vermiştim ve yaptık. Seneye de sakalımı keser miyim bilmiyorum. Şimdi eğlence ve kutlama zamanı." değerlendirmesinde bulundu.

Sırp forvet Bogdan Bogdanovic de muhteşem bir zafer elde ettiklerini belirterek, "Fenerbahçe Kulübüne, taraftarlara, takım arkadaşlarıma, teknik heyete ve beni daima destekleyen aileme teşekkür ederim. Farktan ötürü kolaymış gibi görünüyor ama öyle değildi. Geçen yıl nasıl kaybettiğimizi bildiğimiz için tüm sezon, bu maç için çalıştık. Bu yüzden bizim için muhteşem." şeklinde görüş belirtti.

Hayalinin Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) oynamak olduğunu aktaran Bogdanovic, "NBA'ye gitmek benim hayalim ancak şu an önceliğim lig şampiyonluğu. Obradovic ile bu konuyu birçok kez konuştuk. Bana her zaman 'Transfer konularını düşünme.' dedi. Ben de düşünmedim ama bir gerçek var ki NBA benim hayalim." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz