Diğer Sporlar

Zafer Pantano'nun

17 Temmuz 2016 Pazar 19:48 - Son Güncelleme 17 Temmuz 2016 Pazar 16:53

Turun on beşinci etabını, Iam Cycling takımından Jarlinson Pantano kazandı.

Yol bisikletinin en prestijli yarışı Fransa Bisiklet Turu'nun (Le Tour de France) on beşinci etabında, Iam Cycling takımının Kolombiyalı bisikletçisi Jarlinson Pantano birinci oldu.

Bourg-en-Bresse ile Culoz yerel idareleri arasındaki 160 kilometrelik parkurda düzenlenen on beşinci etabı Pantano, 4 saat 24 dakika 49 saniyelik derecesiyle birinci sırada tamamladı.

Etapta, Tinkoff takımından Polonyalı bisikletçi Rafal Majka ikinci, Ag2r La Mondiale ekibinden Fransız Alexis Vuillermoz ise üçüncü sırada yer aldı.

Bu sonuçların ardından genel klasmanda liderliğini sürdüren Sky takımının Büyük Britanyalı bisikletçisi Christopher Froome, yarınki etapta sarı mayoyu taşımaya devam edecek.

Turun on altıncı etabı, Moirans-en-Montagne (Fransa) ile Bern (İsviçre) arasındaki 209 kilometrelik parkurda 18 Temmuz Pazartesi günü yapılacak.

Bu yıl 103'üncüsü organize edilen Fransa Bisiklet Turu, 24 Temmuz Pazar günü Fransa'nın başkenti Paris'te son bulacak. Tura katılan sporcular, 21 etap sonunda 3 bin 519 kilometre pedal çevirecek.

Sıradaki Haber
14. etapta zafer Cavendish'in
Yükleniyor lütfen bekleyiniz