Diğer Sporlar

Trabzon golfe ısınıyor

23 Haziran 2016 Perşembe 14:50 - Son Güncelleme 23 Haziran 2016 Perşembe 12:04

Ağaoğlu, Trabzon'un golfte de milli sporcular yetiştireceğine inandığını söyledi

Türkiye Golf Federasyonu, Trabzon'un Yomra ilçesinde yapılacak golf sahası için çalışmaların sürdüğünü, Trabzon'la ilgili faaliyetlerini de hızlandırdığını bildirdi.

Federasyondan yapılan yazılı açıklamada, 23-30 Temmuz'da Trabzon’da 1. kademe antrenörlük kursu açılacağı, ayrıca 18-30 Temmuz'da 8-17 yaş arasındaki öğrencilere yönelik yaz okulu düzenleneceği ifade edildi.

Federasyonun, Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu (BESYO) mezunlarının katılabileceği 1. kademe antrenörlük kursunu başarıyla bitirenleri Samsun ve Trabzon'da açılacak sahalarda görevlendirmeyi amaçladığı kaydedildi.

Geçtiğimiz aylarda Yomra'da altyapı seçmeleri yapan ve yetenekli gençleri belirleyen federasyonun, Yomra İlçe Stadı'nda açacağı yaz okulunda öğrencilere hem teorik hem de pratik dersler verileceği aktarıldı.

Açıklamada ayrıca federasyon başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun görüşlerine de yer verildi.

Ağaoğlu, Trabzon'da açılacak antrenörlük kursu ve yaz okuluna ilginin yüksek olacağını belirterek, "Trabzon, spor ile yoğrulmuş bir kent. Futbol başta olmak üzere hentbol, boks, atıcılık ve judo gibi sporlarla anılan Trabzon'un önümüzdeki yıllarda da golfte de milli sporcular yetiştireceğine inanıyorum. Biz şimdiden başladığımız altyapı çalışmalarıyla bu süreci hızlandırmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Golfün patronları Samsun'da toplandı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz