Diğer Sporlar

"Benim başkan olmam şart değil"

25 Eylül 2016 Pazar 13:31 - Son Güncelleme 25 Eylül 2016 Pazar 10:32

Olimpiyat ve dünya şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu, açıklamalarda bulundu.

Olimpiyat ve dünya şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu, bir ay sonra Türkiye Halter Federasyonunun genel kurulunun yapılacağını anımsatarak, "İnşallah düzgün bir yönetim oluşur ve Türk halteri düze çıkar." dedi.

Türkiye Mixed Martial Arts (MMA) Federasyonu tarafından düzenlenen Karma Dövüş Sanatları Şampiyonası'nı izlemek üzere Balıkesir'in Ayvalık ilçesine gelen Süleymanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk halterinin gelişmesi için herkesin elinden gelen gayreti göstermesi gerektiğini söyledi.

Son dönemde altyapıya yönelik çalışmalar yerine, devşirme sporcularla günün kurtarılmaya çalışıldığını savunan Süleymanoğlu, "Kaliteli sporcu yetiştirme gibi bir sorunumuz var. Artık herkes şapkasını önüne alsın ve öyle düşünsün. Bir ay sonra Türkiye Halter Federasyonunun seçimleri var. İnşallah düzgün bir yönetim oluşur ve Türk halteri düze çıkar." diye konuştu.

Süleymanoğlu, "Genel kurulda başkanlığa aday olmayı düşünüyor musunuz?" sorusunu, şöyle yanıtladı:

"Bu konuda henüz vermiş olduğum bir karar yok ama aday olmam için çok baskı var. Ancak aday olmak isteyen arkadaşlarımız da var. İnşallah anlaşırlar ve aralarından iyi bir aday çıkarırlar. Benim başkan olmam şart değil. Başka birisi olsun ama bizim camiadan birisi olsun. Bu sporu seven ve bu sporun içerisinden birisi olsun. Halteri seven, halteri bilen biri olsun."

Sıradaki Haber
Halterde tarihi başarı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz