Diğer Sporlar

Çok Uluslu Milli Takım Kampı

01 Nisan 2015 Çarşamba 14:51 - Son Güncelleme 01 Nisan 2015 Çarşamba 14:58

Çok Uluslu Milli Takım Kampı 6 ülkeden 50 sporcunun katılımıyla başladı.

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen Çok Uluslu Milli Takım Kampı 6 ülkeden 50 sporcunun katılımıyla başladı.

Yarın sona erecek şampiyonaya Estonya, Polonya, Almanya, Rusya, Gürcistan ve Türkiye'den 50 sporcu katılıyor.

Türkiye'den 4 kadın, 4 erkek sporcunun katıldığı kampın ardından sporcular, 6. Kahraman Bagatır İlkbahar Okları Okçuluk Yarışması'na katılacak.

Türkiye Okçuluk Federasyonu Milli Takım Antrenörü Göktuğ Ergin, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu tür organizasyonların Türkiye'de yapılmasından büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Türkiye Okçuluk Federasyonu Milli Takımı'nın başarılarını da anlatan Ergin, Avrupa Oyunları'nda takım halinde yer alabilmek için mart ayında Yunanistan'da kota yarışmasına katıldıklarını hatırlattı.

Yunanistan'da düzenlenen Avrupa Grand Prix'inde 2015 Avrupa Oyunları'na katılma hakkı kazandıklarını belirten Ergin, "Böylece, Türkiye'yi okçuluk branşında 2015 Avrupa Oyunları'nda hem erkek hem de bayan milli takımları olarak tam kadro temsil edeceğiz. Avrupa Oyunları'na katılabilmek hedeflerimizden biriydi. Bu başarıyı elde ettiğimiz için mutluyuz" dedi.

AA

Sıradaki Haber
Okçular Avrupa vizesini kaptı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz