Diğer Sporlar

Okçulukta kupa heyecanı

09 Ekim 2016 Pazar 16:59 - Son Güncelleme 09 Ekim 2016 Pazar 14:01

Klasik yay kategorisinde kadınlarda Çiğdem Egemen, erkeklerde ise Fatih Bozlar birinci oldu.

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından ilk kez düzenlenen Türkiye Kupası Finalleri'nde klasik yay kadınlarda Çiğdem Egemen, erkeklerde ise Fatih Bozlar birinciliğe ulaştı.

Karşıyaka ilçesindeki Mavişehir Denizkızı Parkı'nda gerçekleştirilen organizasyonda, bu yıl Türkiye şampiyonalarında kategorilerinde ilk 8'de yer alan sporcular mücadele etti.

Klasik yay kategorisinde erkeklerde, Mete Gazoz, Fatih Bozlar, Onur Tezel, Bilal Güneri, Muhammed Salih Ürem, Orkun Ege Tokuşoğlu, Oğuzhan Küçük ve Şahin Karaçolak, kadınlarda Yasemin Ecem Anagöz, Aybüke Aktuna, Begünhan Elif Ünsal, Begül Löklüoğlu, Gülnaz Büşranur Coşkun, Aybüke Gümrükçü, Çiğdem Egemen ve Hülya Özkal yarıştı.

Kadınlarda ilk 3 sıra Akdeniz Okçuluk Eğitim'den Çiğdem Egemen, 100. Yıl Okçuluk'tan Begül Löklüoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediyespor'dan Yasemin Ecem Anagöz'den oluştu.

Erkeklerde ise Samsun Okçuluk'tan Fatih Bozlar birinci, Isparta Bölgespor'dan Muhammed Salih Ürem ikinci ve İstanbul Okçuluk'tan Mete Gazoz ise üçüncülüğü elde etti.

Organizasyonda dünkü makaralı yay kategorisinde kadınlarda Muğla Gençlik Spor Kulübünden Yeşim Bostan, erkeklerde ise Karşıyaka Belediyespor'dan Demir Elmaağaçlı ilk sırada yer almıştı.

Sıradaki Haber
Okçulukta heyecan başlıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz