Diğer Sporlar

Beşiktaş oyun kurucusunu bırakmadı

02 Temmuz 2015 Perşembe 16:36 - Son Güncelleme 02 Temmuz 2015 Perşembe 16:41

Beşiktaş Mogaz, Ömer Ozan Arifoğlu ile 2 yıllığına yeniden anlaştı.

Hentbol Erkekler Süper Ligi son şampiyonu Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı'nda, sağ oyun kurucusu Ömer Ozan Arifoğlu ile 2 yıllık sözleşme yenilendi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, BJK Süleyman Seba Spor Salonu'nda gerçekleşen imza törenine Beşiktaş Genel Koordinatörü Levent Çifter, Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı İdari Menajeri Berk Karahan ve sporcu Ömer Ozan Arifoğlu katıldı.

Genel Koordinatör Çifter, Ömer Ozan'ın Beşiktaş altyapısında yetişip milli takıma kadar yükseldiğini hatırlatarak, "Gururumuz olan oyuncularımızdan bir tanesi. Geçen sezon ki organizasyonlarımızı Avrupa Hentbol Birliği çok beğendiği için bizi direkt EHF VELUX Şampiyonlar Ligi'ne aldılar. Geçen sezondan daha da iyi bir takım olacağız. Avrupa'daki tüm taraftarlarımızı EHF VELUX Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş Mogaz Takımımızı desteğe davet ediyorum. Çok güzel Beşiktaş zaferlerini hep beraber izlettireceğiz" ifadelerini kullandı.

Sağ oyun kurucusu Ömer Ozan ise 2 yıllık sözleşme yenilediği için mutlu olduğunu belirterek, "Hentbola 12 yıl önce Beşiktaş'ta başladım ve hayalim de Beşiktaş'ta bırakmak. İnşallah bunu da başaracağım. Takım olarak, EHF VELUX Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldık. Zor bir gruba düştük. Geçen yıla göre bu yıl şampiyonlar liginde daha da başarılı olacağımıza inanıyorum. Hedefimiz ilk 6'ya kalmak" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Amasya Taşova'dan 7 imza birden
Yükleniyor lütfen bekleyiniz