Diğer Sporlar

Beşiktaş'ın Veszprem'e gazı yetmedi!

13 Şubat 2016 Cumartesi 21:24 - Son Güncelleme 13 Şubat 2016 Cumartesi 20:17

Beşiktaş Mogaz, Macaristan'ın MVM Veszprem takımına sahasında 38-34 yenildi.

Hentbol Erkekler EHF Şampiyonlar Ligi A Grubu mücadelesinde Beşiktaş Mogaz, Macaristan'ın MVM Veszprem takımına sahasında 38-34 mağlup oldu. 

Grupta oynadığı 11 maçın 10'unda mağlup olan siyah-beyazlı takım, 20 Şubat'ta Fransa temsilcisi Paris Saint-Germain ile deplasmanda karşılaşacak.

Salon: Sinan Erdem 

Hakemler: Sasa Pandzic, Boris Satordzija (Bosna-Hersek)

Beşiktaş Mogaz: İbrahim Demir (Sorokin), Ömer Mercan 1, Ozan Arifoğlu, Pribak 6, Oğulcan Güney, Buljubasic, Karamyshev 1, Mehmet Demirezen, Tolga Özbahar 5, Dacevic 2, Nincevic 4, Djukic 8, Ramazan Döne 7

MVM Veszprem: Mikler (Alilovic), Ivancsik 2, Schuch 1, Ilic 6, Palmarsson 5, Nilsson 6, Nagy 5, Zeitz, Ugalde 2, Marguc 5, Rodriguez, Terzic, Sliskovic 6, Füzi

Devre: 15-21

İki dakika cezası alanlar: Djukic, Nilsson, Terzic, Ugalde (MVM Veszprem) Ozan Arifoğlu, Ramazan Döne, Buljubasic (Beşiktaş Mogaz)

Sarı kartlar: Nagy, Schuch, Palmarsson (MVM Veszprem) Djukic, Dacevic (Beşiktaş Mogaz)

Beşiktaş Mogaz Antrenörü Müfit Arın'dan sitem

Beşiktaş Mogaz Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Müfit Arın, MVM Veszprem karşılaşmasıyla ilgili salonda takımı birleştirici unsur olan taraftarı göremediğini söyleyerek, üzgünlüğünü dile getirdi.

Arın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın bol gollü geçtiğini ve savunmadan ziyade hücumun düşünüldüğünü belirterek, ilk yarıda savunmada yeterli olamadıklarını ancak ikinci yarıda daha iyi bir savunmayla oynadıklarını kaydetti.

Takım halinde savunma yapmaya, kaleden top çıkarmaya başladıklarını ifade eden Arın, "Savunmanın değil, hücumun bir maçı oldu. Üzücü olan Avrupa'nın en iyi takımlarının oynadığı bir ligde mücadele ediyorsunuz, en iyi takımları evinizde ağırlıyorsunuz. Böylesine maçlarda tribünlerde taraftarı, camiayı görmeyi isterdik. Bu çok önemliydi bizim için. Uzun bir aranın ardından bizi birleştirecek unsurların olması gerekirdi ama olmadı. Zamanla hentbol sevgisini aşılayacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Rakibi tebrik eden Arın, MVM Veszprem'i ligin dörtlü finalinde göreceklerine emin olduğunu da sözlerine ekledi.

Takım kaptanı Ramazan Döne de Avrupa'nın en iyi takımlarından biriyle mücadele ettiklerini dile getirerek, "İlk yarı istediklerimizi yerine getiremedik. Kötü bir savunmanın ardından ikinci yarıda toparladık. Başlarda kopmalar oldu ama eski gücümüze geri gelip maça ortak olmaya başladık. Aradaki farkı kapatabilirdik ama yaptığımız basit hatalardan dolayı olmadı. Rakibimizi tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

MVM Veszprem'in antrenörü Javier Sabate Caviedes ise Beşiktaş Mogaz'ı hücumda gayet başarılı bulduğunu aktararak, "Savunma konusunda kendimizi biraz daha geliştirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Ligin ikinci bölümü için kendimizi hazırlamamız gerekiyor. İki puan kazandığımız için mutluyum. Öte yandan Beşiktaş Mogaz'ın taraftarını da tebrik ediyorum. İlerleyen zamanlarda sayılarının daha da artacağına eminim" yorumunda bulundu.

Sıradaki Haber
Hentbolda toplu sonuç
Yükleniyor lütfen bekleyiniz