Diğer Sporlar

''Hata yapma lüksümüz kalmadı"

04 Mayıs 2016 Çarşamba 21:29 - Son Güncelleme 04 Mayıs 2016 Çarşamba 18:31

Antrenör Kalyoncu: "Artık yolun sonuna geldik. Hata yapma lüksümüz kalmadı"

Kastamonu Belediyespor, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kadınlar Challenge Kupası finalinin rövanşında deplasmanda Rocasa Gran Canaria ile 7 Mayıs Cumartesi günü yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Atatürk Spor Salonu'nda yapılan son antrenman öncesi gazetecilere açıklamada bulunan antrenör Osman Kalyoncu, hafta başından itibaren sürdükleri çalışmaların sonuna geldiklerini söyledi.

Üç günlük süre içerisinde taktik antrenmanların yanı sıra oyuncuları psikolojik olarak maça hazırlamaya çalıştıklarını ifade eden Kalyoncu, özellikle mental anlamda maç gününe kadar hazır hale gelmeleri gerektiğine işaret etti.

Kalyoncu, ilk maçı 4 sayı farkla kaybetmelerine rağmen takımda morallerin iyi olduğunu vurgulayarak, "Yarın önce hava yolu ile İstanbul'a oradan da İspanya'ya hareket edeceğiz. Cuma günü maçın oynanacağı salonda son bir çalışma daha yapacağız. Şu an için her şey yolunda. Sadece maç gününe kadar mental anlamda tam olarak hazır hale gelmemiz gerekiyor. Artık yolun sonuna geldik. Hata yapma lüksümüz kalmadı. Allah'ın izniyle kupayı alıp Türkiye'ye dönmek istiyoruz. Oyuncu arkadaşlarımıza bu noktada güvenimiz tam." ifadelerini kullandı.

Kalyoncu, takımda hafif sakatlıkları bulunan oyuncuların bulunduğunu ancak maçta oynamamalarını gerektiren bir durumun söz konusu olmadığını kaydetti.

Sıradaki Haber
Türkiye Kupası Beşiktaş Mogaz'ın...
Yükleniyor lütfen bekleyiniz