Diğer Sporlar

Kastamonu'dan 4 transfer

08 Ağustos 2014 Cuma 15:49 - Son Güncelleme 08 Ağustos 2014 Cuma 15:53

Hentbol Bayanlar Süper Ligi ekiplerinden Kastamonu Belediyespor 4 isimle anlaştı

Hentbol Bayanlar Süper Ligi takımlarından Kastamonu Belediyespor, 4 oyuncuyla daha sözleşme imzaladı.

Antrenör Osman Kalyoncu, bir kafede düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, kulübün sporcuya çok önem verdiğini söyledi.

Sporcuların Kastamonu'yu seçmesinin Türk hentbolu açısından önemli olduğunu ifade eden Kalyoncu, "Şu anda Türkiye'de bayan hentbolu için yeni bir kulüp şarttı. Bunu da Kastamonu Belediyesi'nin en iyi şekilde yapacağına inanıyorum. Sporcularımıza çeşitli kulüplerden teklifler olmuştu. Bu transferlerin parasal yönü çok yoktur, bunu pek tartışmadık. Biz, Türk hentboluna nasıl katkı sağlayabilirizi tartıştık. Kulüp, Avrupa kupalarına gitmek ve ilk 3'ün içerisinde yer almak için bir mücadele verecek. Çalışmalarımız, bu doğrultuda devam edecektir" şeklinde konuştu.

Kalyoncu, çeşitli transfer görüşmelerinin sürdüğünü aktararak, kadroyu 16 kişiye tamamlamak istediklerini aktardı.

Orta oyun kurucu Serpil İskenderoğlu da Kastamonu'da hentbolun yeniden yapılanmasının memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.

Takımın kurumsallaşmasının kendileri açısından önemli olduğuna işaret eden İskenderoğlu, "Çünkü, gelecek açısından da, bizden sonra gelecek sporcu kardeşlerimiz için de çok iyi olacak diye düşünüyorum. Tanıdığımız, bildiğimiz insanlarla güzel bir yola çıkmaya karar verdik. İnşalah biz de Kastamonu'dan iyi sporcular yetişmesine yardımcı olabiliriz. Bu sene, çok iyi ve sağlıklı bir sezon geçirmeyi diliyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, İskenderoğlu, sol kanat Yasemin Şahin (26), pivot Mesude Adıyaman (22) ve Rus orta oyun kurucu Daria Maslova (24), birer yıllık sözleşmeye imza attı.

Sıradaki Haber
Hentbolda rakipler belli oldu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz