Diğer Sporlar

Muratpaşa finalde

30 Nisan 2016 Cumartesi 17:39 - Son Güncelleme 30 Nisan 2016 Cumartesi 19:06

Yarı final serisinde durumu 3-2 yapan Muratpaşa Belediyespor finale yükseldi.

Bayanlar Hentbol Süper Lig play-off yarı final serisi beşinci maçında Muratpaşa Belediyespor, Zağnosspor'u 28-26 yenerek adını finale yazdırdı.

Salon: Süleyman Evcilmen

Hakemler: Murat Çelik, Cengiz Ömer

Muratpaşa Belediyespor: Sevilay İmamoğlu Öcal, İrem Köseler, Snopova 4, Didem Hoşgör 2, Bogosavijevic 2, Aslı İskit 13, Hatice Gören, Baranik 4, Esin Sağdıç 1, Ayşe Binmiş, Fetane Uzunlar, Yasemin Şahin 2, Buse Ayaz, Fatma Ay, Kübra Katar,

Zağnosspor: Hande Çiftçi, Trifunovic 2, Seric 2, Jale Kırdal 3, Kübra Özyılmaz, Stevanoska, Gjorgievska 7, Serpil Abdioğlu, Kyriushyna 3, Betül Yılmaz 6, Horvat 2, Gülsüm Sarıyer, Fatma Akgün 1, Serpil Çapar

Devre: 15-12

Kırmızı Kart: Kübra Katar (Muratpaşa Belediyespor)

İki dakika cezası alanlar: Snopova, Baranik, Esin Sağdıç (Muratpaşa Belediyespor), Trifunovic, Seric (Zağnosspor)

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Ünsal:  "Biz şampiyon olmak istiyoruz"

Bayanlar Hentbol Süper Lig play-off serisinde finale yükselerek Yenimahalle Belediyespor ile eşleşen Muratpaşa Belediyespor'un antrenörü Birol Ünsal, "Bizim için rakibin kim olduğu hiç önemli değil. Biz şampiyon olmak istiyoruz." dedi.

Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, play-off yarı final beşinci maçında kendi evlerinde iyi bir mücadele ortaya koyarak Zağnosspor'u 28-26 mağlup ettiklerini hatırlattı. Muratpaşa Belediyespor olarak her zaman şampiyonluğu hedeflediklerini belirten Ünsal, şampiyonluk yolunda ilerlediklerini kaydetti.

Ünsal, Zağnosspor ile 5 maç boyunca son derece centilmence oynadıklarını ifade ederek, "Tabi ki birimiz kaybedecektik. Onlar kaybetti. Centilmence mücadele ettikleri için çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

"Geçen senenin rövanşını almak istiyoruz"

Finalde Yenimahalle Belediyespor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Ünsal, şunları kaydetti:

"Yenimahalle ile Muratpaşa Türk hentbolunun bayanlardaki en önemli iki kulübü. Bizim için rakibin kim olduğu hiç önemli değil. Biz şampiyon olmak istiyoruz. Sonuçta Türk hentbolu kazanacak. Centilmence iyi maçlar olacağını düşünüyorum. Hak eden kazansın. Geçen yıl finalde Yenimahalle'ye kaybetmiştik. Rövanşı almak istiyoruz."

Sıradaki Haber
Final heyecanı TRTSPOR'da
Yükleniyor lütfen bekleyiniz