Diğer Sporlar

Kayakta iş birliği anlaşması

08 Şubat 2016 Pazartesi 17:12 - Son Güncelleme 08 Şubat 2016 Pazartesi 15:20

Türkiye Kayak Federasyonu ve kayak üreticisi HEAD arasında anlaşma imzalandı.

Türkiye Kayak Federasyonu (TKF) ile kayak üreticisi HEAD ve bu markanın Türkiye temsilcisi Sportive arasında iş birliği anlaşması imzalandı. 

TKF'nin Ümraniye'deki ofisinde düzenlenen imza törenine TKF Başkanı Erol Yarar, HEAD Pazarlama Müdürü Peter Krommer ve bu markanın Türkiye temsilcisi Sportive'in genel müdürü Zeynep Selgur ile ünlü kayak şampiyonu Marco Buechel katıldı. 

İmza töreninin ardından bir konuşma yapan Erol Yarar, kayak sporunun geniş kitlelere yayılabilmesi için hayata geçirilen uzun vadeli iş birliği anlaşmasının imzalanmasından büyük mutluluk duyduğunu söyledi. 

Türkiye'deki 4 milyon kişiyi kayak sporuyla entegre etmeyi hedeflediklerini anlatan Yarar, şunları kaydetti: 

"Bu iş birliği sayesinde okullarda çeşitli tanıtım faaliyetleriyle bu sporu sevdirecek ve küçük yaşlarda kayak sporuna başlanmasını teşvik edeceğiz. Güçlü iş birlikleriyle ülkemizin 2026 Kış Olimpiyatları'na aday olması öncelikli hedefimiz. Ayrıca dünya kupaları, dünya şampiyonaları ve kış olimpiyatlarında sporcularımızı podyumlarda görebilmek için dünyaca ünlü antrönörlerle çalışmalarımızı azimle sürdürüyoruz." 

Türkiye'de bulunmaktan heyecan duyduğunu belirten ünlü kayak şampiyonu Marco Buechel'in, yarın Erzurum'da Alp Disiplini K1 ve K2 Ligi Final Ayağı yarışlarında pist açılışını gerçekleştireceği bildirildi.

Sıradaki Haber
Artistik buz pateninde tarihi başarı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz