Diğer Sporlar

Sporun devleri ödüllerini aldı

29 Mart 2017 Çarşamba 10:35 - Son Güncelleme 29 Mart 2017 Çarşamba 16:42

Üçüncü kez düzenlenen "Devler Buluşuyor" etkinliğinde sporcular ve spora katkı sağlayanlar onurlandırıldı. TRTSPOR kanalı da Yılın Görsel Medya Ödülü’ne layık görüldü. Törende konuşan Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan. spora son yıllarda yapılan yatırımlara dikkat çekti.

"Sporun Devleri Buluşuyor" ödülleri Ankara’da sahiplerini buldu. Geceye siyaset ve spor dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Hazırlanan özel bir film ile 15 Temmuz Şehitleri’nin anıldığı gecede, konuklar da Türk Bayrakları ile şehitlerin unutulmadığını bir kez daha gösterdi.

Törende Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan bir konuşma yaptı. Spora son yıllarda yapılan yatırımlara dikkat çeken Erdoğan, geleneksel sporlara ayrılan bütçelerin daha mütevazı olduğuna kaydetti.

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan da sporda başarılı olmak için tesisleşmenin önemini vurguladı. Baykan “Türkiye’nin 2020 ve 2024 Olimpiyatlarında sportif olarak daha başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

Törende yılın sporcularının yanısıra spora destek veren kurum ve kişilere ödül verildi. TRTSPOR kanalı da spora yaptığı katkılar nedeniyle "Yılın Görsel Medya Ödülü"ne layık görüldü. Ödülü TRT Genel Müdür Yardımcısı Erkan Durdu aldı. 

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Yüzme Federasyonu, iki adayla seçime gidecek
Yükleniyor lütfen bekleyiniz