Diğer Sporlar

Yüzmede altın madalya

28 Haziran 2017 Çarşamba 20:23 - Son Güncelleme 28 Haziran 2017 Çarşamba 22:54

Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonası'nda yarışan milli sporcu Ümit Can Güreş, erkekler 50 metre kelebekte altın madalya kazandı

İsrail'in Netanya kentinde düzenlenen şampiyonanın ilk günündeki yarışmalar tamamlandı.

Erkekler 50 metre kelebek finalinde mücadele eden Ümit Can Güreş, 23.72 saniyeyle Türkiye rekoru kırarak altın madalyanın sahibi oldu.

Bir diğer Türk sporcu Gülşen Beste Samancı ise kadınlar 50 metre kurbağalama finalindeki 31.73 saniyelik zamanıyla 4. sırayı aldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'tan tebrik mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, erkekler 50 metre kelebekte Avrupa gençler şampiyonu olan milli yüzücü Ümit Can Güreş için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Kılıç, mesajında, "İsrai·l'in Netanya kentinde düzenlenen Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonası'nda erkekler 50 metre kelebekte altın madalya kazanan Ümit Can Güreş'i kutluyorum. Yüzme branşında elde edilen Avrupa gençler şampiyonluğu bizlere büyük bir gurur ve mutluluk yaşattı. Milli sporcumuzun gelecek organizasyonlarda da altın madalyalar kazanacağına inanıyorum. Uluslararası arenada ay-yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında emeği geçenlere ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Sıradaki Haber
Yelkende çifte madalya
Yükleniyor lütfen bekleyiniz