Diğer Sporlar

Ali Şahin'e uluslararası görev

06 Mart 2017 Pazartesi 12:14 - Son Güncelleme 06 Mart 2017 Pazartesi 12:16

 Türkiye Tekvando Milli Takımlar Teknik Direktörü Ali Şahin, Avrupa Tekvando Birliği (ETU) Koç ve Antrenör Komitesi Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Türkiye Tekvando Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, ETU tarafından tekvandonun gelişimine hız kazandırmak, müsabaka kuralları ve kullanılan teknik malzemelerle ilgili karar almada rehber rol oynamaları için Koç ve Antrenör Komitesi kuruldu.

Elde ettikleri başarılı sonuçların yanında tekvando sporunun gelişimine de önemli ölçüde katkı veren isimlerden seçilen komitenin başkanlığına Sırp antrenör Dragan Jovic getirilirken, Ali Şahin başkan yardımcısı oldu. Komitede ayrıca, Belçika'dan Karim Dighou, Slovenya'dan Kristian Kovacic, Almanya'dan Aziz Acharki ve Hırvatistan'da Toni Tomas yer aldı.

Ali Şahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kurulan komitenin tekvandonun gelişimine katkı sağlayacağına inandığını belirterek, "Kurulan komite sayesinde ETU ile koç ve antrenörlerin ilişkilerinin daha sıkı olacağını düşünüyorum. Koç ve antrenörlerin yaşadığı sıkıntıların çözümü konusunda ve tekvandonun gelişimine katkı verme yönünde çalışmalar yapacağız." ifadelerini kullandı. 

Sıradaki Haber
"Türkiye'nin güvenli olduğunu gösterdik"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz