Futbol

"Arda'nın yerinde olsam gelmem"

15 Kasım 2016 Salı 22:52 - Son Güncelleme 15 Kasım 2016 Salı 22:19

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, TRT Spor'da A Milli Takımı değerlendirdi.

TRT Spor'da yayınlanan Futbolun Zirvesi programında yorumcu Rıdvan Dilmen, Milli Takım'la ilgili değerlendirmelerde bulundu.

PROGRAMI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

A Milli futbolcu Arda Turan ve Türkiye Sportif Direktörü Fatih Terim arasında yaşananlara değinen Dilmen, tecrübeli çalıştırıcının maç sonrasında söylemiş olduğu "kadro seçimi içime sinmedi" sözleriyle ilgili konuştu. 

Arda ile Fatih Terim'in arasında yaşanan sorunların çözülmesi gerektiğini vurgulayan Dilmen, "Hocanın bu olayı bitirmesi lazım. Öyle bir bomba koydu ki Arda ile aralarındaki sorunları uçakta halletmiş olabilirler. Bunu insanlara anlatsınlar. Artık içine sinerek Mart ayında Arda ve arkadaşlarını alması lazım. Terim içine sinerek almıyorsa ben Arda'nın yerinde olsam Milli Takım'a gelmem." ifadelerini kullandı. 

Kaos yaratmak için bu sözleri sarf etmediğini belirten Dilmen, "Hoca eğer hala içime sinmeyerek alıyorum diyorsa ikisinden biri olmamalı. Bu sorun çözülmediği taktirde Mart ayında Arda ve arkadaşları A Milli Takım'a tekrar alınırsa saygının aralarında sıfır olacağını düşünüyorum. Hem oyuncular Milli Takım'a hem de Fatih hoca zarar verir." dedi. 

Yaşanan olayların tecrübeli hocayı yıprattığını dile getiren Dilmen, "Selçuk İnan Galatasaray-Başakşehir maçından sonra Milli Takım kadrosunun açıklanacağı gün Milano'ya gittiyse, 4 günlük arada, bu da Terim'in konsantrasyonunun düşük olduğunu gösterir." şeklinde konuştu. 

Haftasonu oynanacak olan derbi mücadelesini de değerlendiren Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin kaybetmesi halinde 2016-2017 sezonunu kapatacağını söyledi. 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz