Futbol

Portekiz, Meksika'dan kaçamadı

18 Haziran 2017 Pazar 19:55 - Son Güncelleme 18 Haziran 2017 Pazar 20:44

Rusya'da düzenlenen 2017 Konfederasyonlar Kupası A Grubu maçında Portekiz ile Meksika 2-2 berabere kaldı. Kazan Arena'da oynanan ve TRTSPOR'dan canlı yayınlanan maçta son Avrupa Şampiyonu Portekiz, iki kez öne geçmesine karşın 90+1. dakikada yediği golle Meksika ile 2-2 berabere kaldı. Portekiz'in ilk golünü Beşiktaş'ta forma giyen Ricardo Quaresma attı. 

Rusya'nın ev sahipliğinde düzenlenen organizasyonda, Kazan Arena'da oynanan A Grubu karşılaşmasında son Avrupa şampiyonu Portekiz ile Meksika karşı karşıya geldi.

Portekiz, 34. dakikada Beşiktaş'ta da forma giyen Ricardo Quaresma'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Meksika ise 42. dakikada Bayer Leverkusen'in golcü futbolcusu Chicharito'nun topu ağlara göndermesiyle skoru 1-1'e taşıdı ve takımlar soyunma odasına da bu skorla gitti.

Dengeli geçen ikinci yarıda Portekiz 86. dakikada Cedric'in fileleri havalandırmasıyla 2-1 öne geçse de 90+1. dakikada Hector Moreno'nun attığı golle Meksika dengeyi sağladı ve karşılaşma 2-2 sona erdi.

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Quaresma bir gol kaydettiği müsabakanın 82. dakikasında yerini Andre Silva'ya bıraktı.

Bu arada mücadelenin ilk yarısında Portekiz'in Pepe ile ağları bulan topu, Video Yardımcı Hakem yardımıyla izlendi ve iptal edildi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz