Futbol

Ada'da adeta 'kurtlar sofrası' kuruldu!

27 Mayıs 2016 Cuma 15:57 - Son Güncelleme 27 Mayıs 2016 Cuma 13:28

Premier Lig, tarihinin "en rekabetçi teknik adamları" mücadelesine sahne olacak.

İngiltere Premier Ligi'nin nefes kesen bir kapışmaya sahne olması bekleniyor. Çünkü önümüzdeki sezon birbirinden önemli teknik direktörler, İngiliz ekiplerinin başında sahaya çıkacak. Bu kapışmanın Premier Lig tarihinin, en rekabetçi teknik adamları mücadelesi olacağı tahmin ediliyor.

Kurtlar sofrası!

İngiltere'de yeni sezon başlamadan hangi teknik adam daha başarılı olacağı merak konusu oldu. Jose Mourinho'nun Manchester United'a gelmesiyle teknik direktörler arasındaki rekabet, daha da kızışacak gibi görünüyor.

Jose Mourinho

Mourinho, 2003'ten bu yana kariyerine 22 kupa sığdırdı. İki kez Şampiyonlar Ligi Kupasını kaldıran Portekizli, Manchester'a 2008 yılından bugüne unuttuğu kupayı hatırlatmak istiyor.

Pep Guardiola

Manchester şehrinin diğer takımı City ise Pep Guardiola ile başarı kovalayacak. 2010-2012 yılında İspanya'daki Guardiola-Mourinho rekabeti, şimdi Manchester şehrini ısıtacak.

Bu rekabette 3 kez Portekizli, 7 kez de İspanyol teknik adam gülerken, 6 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.

Jurgen Klopp

Jurgen Klopp ise Liverpool'a Alman disiplinini getirdi. İngiliz ekibi, Borussia Dortmund'a 8 yıl sonra şampiyonluk yaşatan Klopp'dan bu sezon da aynı başarıyı bekliyor.

Claudio Ranieri

Leicester City'nin 132 yıllık tarihindeki ilk şampiyonluğu, Claudio Ranieri Claduio getirdi. Geçtiğimiz sezon Chelsea'nin başında olan Mourinho, Ranieri için "O artık ihtiyarladı" demişti.

İtalyan teknik adam, meslektaşına sahada cevap verdi. İkilinin bu sezon ki rekabeti ise merak konusu.

Arsene Wenger

1996 yılından Arsenal'in başına geçen Arsene Wenger'in, 2004 yılından beri ligde yüzü gülmedi. Fransız teknik adam, bu sezon işi daha sıkı tuttu ve Xhaka'yı kadrosuna katarak, Premier Ligin ilk dış transferini gerçekleştirdi.

Mourinho ile saha kenarında tartışan Wenger'in, Portekizli teknik adamla bu sezon nasıl bir buluşma gerçekleştireceği şimdiden konuşuluyor.

Guus Hiddink

Chelsea ise Jose Mourinho'dan boşalan koltuğu, Guus Hiddink'e bırakmıştı. Hiddink, Londra ekibiyle meslektaşından daha iyi bir grafik yakaladı.

Mavi-beyazlar bu sezon, Hollandalı teknik adam ile şampiyonluk peşinde koşacak.

Sıradaki Haber
Busquets için 200 milyon avro!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz