Futbol

Arda Turan İspanya'dan kopuyor mu?

06 Mayıs 2016 Cuma 12:54 - Son Güncelleme 06 Mayıs 2016 Cuma 10:00

İspanya'da Arda'nın gelecek sezon başka takıma transfer olabileceği konuşuluyor.

İspanya Ligi'nde gündem Arda Turan... Son haftalardaki performansıyla eleştiri alan milli futbolcunun İspanya'dan ayrılacağı iddia edildi.

As gazetesinde yer alan haberde, Barcelona'nın sezon başında 41 milyon avroya transfer ettiği Arda'nın gelecek sezon Çin takımları başta olmak üzere başka bir kulüpte forma giyebileceği iddia edildi.

Büyük yankı yaratan bu haberin ardından gözler, milli futbolcunun 2011-15 yılları arasında forma giydiği Atletico Madrid'e çevrildi.

"Atletico Madrid'e dönmesi söz konusu değil"

Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo, "Arda Turan tüm Atletico taraftarlarının ve bizim çok sevdiğimiz bir oyuncu. Ancak Atletico'ya dönmesi söz konusu değil. Bizim için o defter kapandı" dedi.

Luis Enrique: "Arda isterse..."

Tecrübeli futbolcunun en büyük destekçisi Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique ise Arda'nın de istemesi durumunda gitmesine izin verebileceğini açıkladı.

Arda: "Sabırlı olacağım"

Bütün bu gelişmelerin ardından Arda Turan, "Barcelona benim çocukluk hayalimdi. Bu formayı giymek, Iniesta, Messi, Suarez ve Neymar'la arkadaş olmak çok güzel. Bu güzelliğin bozulmasına kolay kolay izin vermem. Sabırlı olacağım" diye konuştu.

29 yaşındaki futbolcu, Barcelona formasıyla 23 maça çıkarken, 2 gol atıp 4 de asist yaptı.

Sıradaki Haber
Hummels'ten kendi kulübü için ağır sözler!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz