Futbol

Arjantin ayakta: "Bizi bırakma Messi!"

27 Haziran 2016 Pazartesi 22:29 - Son Güncelleme 27 Haziran 2016 Pazartesi 19:46

Lionel Messi'nin milli takımı bırakması Arjantin'de şok etkisine yol açtı.

Lionel Messi ve 5 takım arkadaşı mili takımı bıraktı Arjantin ayağa kalktı. Hem basın hem halk, yıldız oyuncuların milli takımı bırakmasını istemiyor.

Arjantin Copa America finalinde Şili'ye penaltılarda boyun eğdi. Giden sadece kupa olmadı, Messi maç sonunda milli takımı bıraktığını açıkladı.

Arjantin'de bu haber deprem etkisi yaratırken artçı şoklar da birbiri peşine geldi. Lionel Messi'nin ardından Gonzalo Higuain, Ezequiel Lavezzi, Sergio Agüero, Javier Mascherano ve Lucas Biglia da Arjantin Milli Takımı’nı bıraktıklarını açıkladı.

"Bizi bırakma Messi"

Ülkede bir anda gündem değişti. Basın kaybedilen kupadan çok Messi'nin milli takımı bırakmasını konuştu.

La Nacion gazetesi "Bizi bırakma Messi" başlığı atarken, haberde zamanın en iyi milli takımının bir başarısızlıkla bu kadar kolay dağılmaması gerektiğini yazdı.

Ole gazetesi "Gitmeyin" başlığını tercih etti. Gazete Messi'nin ayrılık kararı gerçekleşirse Arjantin büyüsü biter açıklamasında bulundu.

Halk şokta

Ülkede halk da Messi'nin kararının şokunu yaşıyor

Bir Arjantinli, "Bence Messi karşılaşmadan sonra çok fazla duygusal anlar yaşadı. Bırakabileceğine inanamıyorum. Messi bırakınca arkadaşları da bırakma kararı aldı. Bence bu çok yanlış. Zaman geçtikçe futbolcuların bu karardan vazgeçeceğine inanıyorum" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Ve Dani Alves, "Zebra" oldu!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz