Futbol

Arjantin'de Messi şoku!

28 Mayıs 2016 Cumartesi 11:05 - Son Güncelleme 28 Mayıs 2016 Cumartesi 08:32

Arjantin'in Honduras'u yendiği maçta Messi, sakatlanarak sahayı terk etti.

2016 Copa America hazırlıklarını sürdüren Arjantin Milli Takımı, hazırlık maçında Honduras'ı 1-0 mağlup etti. Mücadeleye, nefis bir çalım atarak fileleri havalandıran Gonzalo Higuain damga vururken süper yıldız Lionel Messi, sakatlanarak oyunu terk etti.

Higuain'den harika gol

Tangocular, Honduras'ı San Juan'daki Bicentenario Stadı'nda ağırladı. Ev sahibi ekip, karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

Arjantin'e galibiyeti getiren golü 31. dakikada Gonzalo Higuain kaydetti. Higuain'in gol öncesindeki güzel çalımı akıllara Arsenal'in efsane futbolcusu Bergkamp'ın meşhur hareketini getirdi.

Messi sakatlanarak oyunu terk etti!

Bu arada karşılaşmanın 58. dakikasında gelişen bir pozisyonda topu kontrol etmeye çalışan Messi, Honduraslı Oliver Morazan ile çarpışarak sırtına darbe aldı.

Hissettiği acıyla bir süre yerde kalan 28 yaşındaki Arjantinli futbolcu, saha içinde gördüğü tedavinin ardından soyunma odasına götürüldü ve yerini Sevillalı Ever Banega'ya bıraktı. 

Messi'nin sakatlığıyla ilgili Arjantin Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, yıldız futbolcunun sırtında ve göğüs kafesinde darbeye bağlı travma oluştuğu ve durumunun yapılacak kontrollerin ardından netleşeceği belirtildi.

Bu sene turnuvanın 100. yılı anısına 4-27 Haziran'da ABD'de düzenlenecek Copa America'da D Grubu'nda bulunan Arjantin, son şampiyon Şili, Panama ve Bolivya ile mücadele edecek.

Sıradaki Haber
Sarri'den 4 yıllık imza
Yükleniyor lütfen bekleyiniz