Futbol

Barça mutlu, Luis Enrique mutsuz!

09 Şubat 2017 Perşembe 10:37 - Son Güncelleme 09 Şubat 2017 Perşembe 10:52

Marca gazetesi, Barcelona'nın ara transfer döneminde adı sıklıkla Çin takımlarıyla anılan Arda Turan`ı satmak istememesinin nedenlerini yazdı.

Gazete özellikle teknik direktör Luis Enrique`nin Arda Turan'dan vazgeçmek istemediğini yazan gazete "Turan'a bulaşma" başlığını kullandı. 

Gazetenin iddiasına göre, bir Çin kulübü Arda için Barcelona`ya 50 milyon dolar teklif etti. Milli futbolcumuzla 3 buçuk yıllık kontrat imzalamak isteyen kulüp, Arda`ya da sezon başına 17 milyon dolar teklif etti. (yaklaşık 60 milyon dolar ediyor)

Marca gazetesi, Barcelona'nın bu teklifi geri çevirmesindeki en büyük etkenin Luis Enrique'nin futbolcusundan vazgeçmek istememesi olduğunu yazdı. Gazete, "Arda için gelen teklif Barcelona'yı maddi açıdan mutlu edecekti. Ama Luis Enrique, takımında yakaladığı ahenkten memnun, teklif çok cazip olsa da Enrique Arda Turan'ı kaybetmek istemedi" yorumunu yaptı.

Arda Turan'ın menajeri aracılığıyla takımda daha çok süre almak istediğini belirttiğini iddia eden gazete, "Arda, Çin kulübünden gelen teklife sıcak bakabilirdi. Ama hem Çin ligine yabancı oyuncu kısıtlaması kuralının gelmesi hem de Arda'nın Barcelona`da kendini daha çok gösterme isteği, futbolcunun Barcelona`ya baskı yapmasına engel oldu" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Pereira kupadan elendi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz