Futbol

Claudio Bravo, City'de

21 Ağustos 2016 Pazar 01:47 - Son Güncelleme 20 Ağustos 2016 Cumartesi 22:53

Barcelona Kulübü Sportif Direktörü Robert Fernandez transferi doğruladı.

Barcelona Kulübü Sportif Direktörü Robert Fernandez, kaleci Claudio Bravo'nun İngiltere'nin Manchester City Kulübüne transfer olacağı iddialarını doğruladı.

İspanyol basınına açıklama yapan Fernandez, "Bravo'nun Manchester City'ye transferiyle ilgili ön anlaşma sağlandı." dedi.

Sportif direktör Fernandez, 33 yaşındaki Şilili kalecinin sözleşmesini yenilemek için görüşmeler yürüttükleri sırada Manchester City'den teklif aldıklarını belirterek, "Bravo, bize düşünüp durum değerlendirmesi yapmak istediğini söyledi. Sonunda da hem futbolcu hem de İngiliz kulübü ile ön anlaşmaya vardık." ifadelerini kullandı.

Fernandez, Barcelona Kulübü olarak yeni bir kaleci buldukları anda Claudio Bravo'nun Manchester City'ye transferinin resmileşeceğini de kaydetti.

Barcelona'da, Claudio Bravo'nun ayrılmasıyla kaleci olarak Alman Marc-Andre ter Stegen ve İspanyol Jordi Masip kalırken, sakat olduğu için bugünkü Real Betis maçının kadrosunda yer almayan Ter Stegen'in hafta başından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor.

Sıradaki Haber
Higuain attı, Juventus kazandı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz