Futbol

Gomez'den Beşiktaş açıklaması

26 Ekim 2016 Çarşamba 20:27 - Son Güncelleme 26 Ekim 2016 Çarşamba 17:34

Mario Gomez'den, Beşiktaş'a dönüp dönmeyeceği yönündeki sorulara cevap geldi.

Geçen sezon Beşiktaş forması ile 28 gol atarak siyah beyazlı taraftarların gönlünde taht kuran Mario Gomez, Süper Lig'e geri dönmek istediği yönündeki iddialara açıklık getirdi.

Sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlayan Alman golcü, Wolfsburg'da mutlu olduğunu ve iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Beşiktaş'tan ayrılma kararının arkasında olduğunu açıklayan Mario Gomez, "Beşiktaş, geçen yıl benim kalbimde ciddi bir yer edindi. Bununla birlikte, medyada yayılan bazı haberler rahatsız edici düzeyde. Benim söylemediğim bazı sözler var. Aslında üzerinde durmaya değecek bir şey değil. Ancak şu anda içinde bulunduğumuz durumda, bu oldukça aldatıcı ve sinsice. Kararımın %100 arkasındayım. Wolfsburg'ta mutluyum ve takım arkadaşlarım ile birlikte durumumuzu pozitife çevirmeye çalışıyorum. Herkes için en iyisini diliyorum." ifadelerini kullandı.

Bu sezon Wolfsburg'ta 7 maça çıkan ve Bundesliga'ya iyi başlayamayan Mario Gomez, son maçında golle tanıştı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da Mario Gomez'in geri döneceği iddialarını yanıtlamış ve, "Gomez ile Gökhan'ın dönüşleri medyada yazılıp çiziliyor ama gündemimizde henüz transfer yok. Ancak Ocak ayı gelir, transfer dönemi başlar, şartlar oluşur, o zamanki duruma göre oturup konuşur, gerekeni yaparız." ifadelerini kullanmıştı.  

Sıradaki Haber
Olaylı maç sonrası tartışmalar büyüyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz