Futbol

Griezmann, Emre'yi üzdü

25 Eylül 2016 Pazar 19:43 - Son Güncelleme 25 Eylül 2016 Pazar 21:15

Emre Çolak'ın takımı Deportivo La Coruna, deplasmanda Atletico Madrid'e 1-0 yenildi.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 6. haftasında Atletico Madrid, sahasında oynadığı maçta Deportivo La Coruna'yı 1-0 yendi.

Başkent Madrid'deki Vicente Calderon Stadı'nda oynanan karşılaşmaya şanssız başlayan Atletico Madrid'de, 17. dakikada orta saha oyuncusu Augusto Matias Fernandez, 35. dakikada da defans oyuncusu Jose Maria Gimenez sakatlanıp, sahayı sedyede terk etti.

İlk yarıda sadece Fransız forvet Antoine Griezmann ile hücumda etkili olan Atletico Madrid, Deportivo La Coruna'nın oyunu yavaşlatmaya yönelik taktiğini bozmayı başaramadı. 45. dakikada Fayçal Fajr ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart görerek Deportivo La Coruna'yı 10 kişi bıraktı.

İkinci yarı rakibinin eksik oynamasını iyi değerlendiren Atletico Madrid, art arda ataklarla Deportivo La Coruna kalesinde gol aradı. 70. dakikada Griezmann'ın attığı golle ev sahibi takım 1-0 öne geçti. Konuk takımın beraberlik arayışları yetersiz olunca, Atletico Madrid karşılaşmayı 1-0 kazandı.

Bu sonuçla Atletico Madrid puanını 12'ye çıkartarak, lider Real Madrid (14) ve ikinci Barcelona'nın (13) ardından üçüncülüğe yükseldi. Son 5 haftadır galip gelemeyen Deportivo La Coruna ise 5 puanda kaldı.

Deportivo La Coruna forması giyen Türk futbolcu Emre Çolak ise 5. haftadaki Leganes maçında olduğu gibi Atletico Madrid karşısında da ilk 11'de başlayıp, 90 dakika sahada kaldı. La Liga'da ilk sezonunu geçiren Emre, 56. dakikada vakit geçirmeye yönelik hareketinden dolayı sarı kart gördü. Maçın son dakikasında Deportivo'nun yakaladığı önemli bir pozisyonda ceza sahası içinden Emre'nin yaptığı sert vuruşta, top rakip defansa çarptıktan sonra uzaklaştırıldı.

Bu arada Atletico Madrid'de Augusto'nun sağ diz bağlarından, Gimenez'in de sağ bacak kaslarından sakatlandıkları açıklandı. İki futbolcunun da UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 28 Eylül Çarşamba günü Bayern Münih'e karşı Vicente Calderon Stadı'nda oynanacak karşılaşmada forma giyme olasılıkları bulunmuyor.

Sıradaki Haber
Zürih son dakikada bir puanı kurtardı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz