Futbol

Lampard, Pogba'yı hedefe koydu!

07 Mart 2017 Salı 15:32 - Son Güncelleme 07 Mart 2017 Salı 15:48

Paul Pogba, Ada futbolunun gündeminden düşmüyor. Sezon başında 90 milyon Sterline Juventus'tan Manchester United'a transfer olan yıldız oyuncu, Chelsea'nin eski futbolcusu Frank Lampard'ın hedefindeydi. "Bu parayı Messi, Suarez, Ronaldo gibi oyuncular için ödersiniz" diyen Lampard, saydığı oyuncuların her sezon 40-50 gol attığına ve takımlarına tek başına maç kazandırdığına vurgu yaptı.

İngiltere'de Paul Pogba'nın aldığı ücret ve karşılığında gösterdiği performans tartışılmaya devam ediyor. Eleştiri kervanına son olarak Chelsea'nin eski futbolcusu Frank Lampard katıldı.

Lampard, sezon başında 90 milyon Sterlin karşılığında Manchester United'a transfer olan futbolcuyu hedef aldı.

"Bu parayı Messi, Suarez, Ronaldo gibi oyuncular için ödersiniz" diyen Lampard, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Saydığım oyuncular her sezon 40-50 gol atıyor ve size tek başına maç kazandırıyor. Pogba'nın bunu başarabileceğinden emin değilim. Ona biraz daha zaman tanımalı ve bakış açımızı değiştirmemiz gerekiyor." 

Pogba'nın güçlü ve hızlı bir oyuncu olduğunu kabul eden Lampard, "Ancak üzerinizde 90 milyon Sterlinlik bir fiyat etiketi olduğunda herkes sizden daha fazlasını bekliyor. Umarım Pogba, United için 90 milyon Sterlinlik bir soruna dönüşmez" dedi.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Malaga Michel'e emanet
Yükleniyor lütfen bekleyiniz