Futbol

Messi forması ülke değiştirtti

03 Mayıs 2016 Salı 16:47 - Son Güncelleme 03 Mayıs 2016 Salı 13:49

Afgan çocuğun ailesi, ülke değiştirmek zorunda kaldı.

 Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi'nin imzalı formasını hediye ettiği 5 yaşındaki Afgan hayranı, aldığı kaçırılma tehditleri nedeniyle ülkesini terk etmek zorunda kaldı.

Çocuğun babası Muhammed Arif Ahmadi, Barcelonalı yıldız futbolcu Lionel Messi'nin, oğlu Murtaza'ya 10 numaralı imzalı formasını hediye etmesinin ardından çocuğunun kaçırılmasına yönelik birçok ciddi tehdit telefonu aldığını söyledi.

Ahmadi, üstünde "Messi" ve "10" yazan, poşetten yapılmış Arjantin Milli Takımı formasıyla çekilen fotoğrafları sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla yayılan Murtaza'nın internet fenomeni haline gelmesinin de bu duruma yol açtığını ifade etti.

"Hayat bizim için çekilmez bir hal aldı." diyen Ahmadi, oğlunu korumak amacıyla ayrılmak istememelerine rağmen Afganistan'ı terk ettiklerini kaydetti.

Bütün mal varlıklarını satarak komşu ülke Pakistan'ın başkenti İslamabad'a yerleştiklerini belirten Ahmadi, buranın yüksek ekonomik şartlarını karşılayamamalarının ardından ülkenin koşulları daha uygun Ketta kentine taşındıklarını dile getirdi.

Tüm yaşanan olumsuzluklara rağmen Messi'ye sevgilerinin devam ettiğini vurgulayan Ahmadi, "İnşallah Murtaza, kahramanı Messi ile bir gün karşılaşma fırsatı bulur." ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
"Hiçbir futbolcumuzu satmıyoruz"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz