Futbol

Napoli, Milan'ı 4 golle geçti

28 Ağustos 2016 Pazar 00:39 - Son Güncelleme 27 Ağustos 2016 Cumartesi 21:43

Serie A'nın 2. haftasında Napoli, Milan'ı 4-2 mağlup etmeyi başardı.

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 2. haftasında Napoli, Milan'ı 4-2 mağlup etti.

Napoli'deki San Paolo Stadı'nda Milan'ı konuk eden mavi-beyazlı takım, 18 ve 33. dakikalarda Polonyalı golcüsü Arkadiusz Milik'in attığı gollerle soyunma odasına 2-0 üstün girdi.

İkinci yarıda toparlanan ve peş peşe goller bulan konuk ekip Milan, 51. dakikada M'Baye Niang ve 55. dakikada Suso'nun attığı gollerle maçta skora dengeyi getirdi: 2-2. Karşılaşmanın 74. dakikasında Napoli, Jose Callejon ile tekrar öne geçti: 3-2. Mücadelenin 90+3. dakikada Callejon bir kez daha sahneye çıktı ve karşılaşmanın skorunu ilan etti: 4-2.

Bu arada, 75. dakikada Juraj Kucka, hakem Paolo Valeri'den doğrudan kırmızı kart görürken, Niang da ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Milan, maçı 9 kişi tamamlamak zorunda kaldı.

Karşılaşmanın 52. dakikasın Napoli Teknik Direktörü Maurizio Sarri de hakeme itirazları nedeniyle tribüne gönderildi.

Beşiktaş'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi, bu sonuçla yeni sezondaki ilk galibiyetini aldı. Napoli, geçen hafta oynanan ilk hafta müsabakasında Pescara karşısında 2-0 geriye düşse de skoru 2-2'ye getirerek maçtan 1 puanla ayrılmasını bilmişti. Napoli, Milan galibiyetiyle puanını 4'e yükselterek, maç fazlasıyla ikinci sıraya yükseldi. Milano ekibi ise bu sezonki ilk mağlubiyetini aldı.

Haftanın açılış maçı Juventus'un

Ligde 2. haftanın açılış maçında ise Lazio, Juventus'u konuk etti. Olimpiyat Stadı'ndaki karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıda Juventus, dakikalar geçtikçe baskısını artırırken, ev sahibi takım ise kontra ataklarla gol aradı. Torino ekibi, aradığı golü 65. dakikada Sami Khedira'nın ayağından buldu. Karşılaşmayı 1-0 kazanan siyah-beyazlılar böylece ligdeki ikinci galibiyetini alarak 6 puan ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Bu arada, Lazio-Juventus maçı, Serie A tarihinde su molası verilen ilk maç olarak tarihe geçti. İlk yarının 28. dakikasında, sıcak hava dolayısıyla iki takım oyuncularına su molası verildi.

Diğer yandan İtalya'da hafta başında yaşanan depremde yaşamını yitiren 291 kişi için ise maçlardan önce 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Sıradaki Haber
Real, Celta Vigo'yu zor geçti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz