Futbol

Türk teknik direktör Leverkusen'i üzdü

25 Ekim 2016 Salı 23:35 - Son Güncelleme 25 Ekim 2016 Salı 21:09

Almanya Kupası 2. tur maçında B. Leverkusen, 3. Lig ekibi Sportfreunde Lotte takımına penaltılarda 4-3 yenildi.

Almanya Federasyon Kupası'nın ikinci turunda Bayer Leverkusen, deplasmanda Türk asıllı teknik direktör İsmail Atalan'ın çalıştırdığı Almanya Üçünü Ligi takımlarından Sportfreunde Lotte karşısında, normal süresi ve uzatmaları 2-2 biten karşılaşmada, penaltı atışları sonunda 4-3 geride kalarak elendi.

Karşılaşmada ilk gol konuk takımdan geldi. 25. dakikada Kevin Volland ile öne geçen B. Leverkusen'de, Hilbert (K.K) 47'de skoru eşitledi ve maç uzatmalara kaldı. 95. dakikada Kevin Volland Leverkusen'i yeniden öne geçirdi. Ardından ev sahibi takımda Kevin Freiberger 105. dakikada mücadeleyi penaltılara taşıyan golü attı: 2-2. 

Penaltı atışlarında Bayer Leverkusen, 6 penaltının 3'ünü gole çevirdi. İsmail Atalan'ın başında bulunduğu Sportfreunde Lotte ise 6 penaltının 4'ünde topu filelere göndererek, bir üst tura yükseldi.

Karşılaşmada Sportfreunde Lotte forması giyen Tim Wendel, 78. dakikada kırmızı kart gördü. Konuk takımın kalesini Ramazan Özcan korurken Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak kadroda yer almadı. 

Öte yandan, Freiburg, ağırladığı Sandhausen ile karşılaştı. Konuk ekip, normal süresi ve uzatmaları 3-3 biten maçta penaltı atışlarında 4-3 üstünlük sağladı ve Freiburg'u kupanın dışına attı. Ev sahibi ekipte, milli futbolcu Çağlar Söyüncü forma giymezken, diğer Türk asıllı futbolcu Onur Bulut maç boyunca sahada kaldı.

Sıradaki Haber
Manchester United'a şok haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz