Futbol

'Gol kraliçesi' yeni sezondan umutlu

26 Temmuz 2016 Salı 12:15 - Son Güncelleme 26 Temmuz 2016 Salı 09:20

Arzu, yeni sezonda da Trabzon İdmanocağı'nda forma giymenin mutluluğunu yaşıyor.

Kadınlar 1. Futbol Ligi ekiplerinden Trabzon İdmanocağı'nda forma giyen ve geçen sezon 16 maçta attığı 23 golle "gol kraliçesi" olmayı başaran Arzu Karabulut, bu başarısını sürdürmeyi hedefliyor.

Milli sporcu Arzu Karabulut, AA'ya yaptığı açıklamada, Trabzon İdmanocağı ile yeniden sezon sonuna kadar anlaştığı için mutlu olduğunu söyledi.

Trabzon İdmanocağı'nın iyi bir kadrosu olduğunu vurgulayan Arzu, "Geçen sezon Trabzon İdmanocağı'nda bireysel olarak çok iyi bir sezon geçirdim. Trabzon'da ve İdmanocağı'nda olmaktan mutluyum" dedi.

Milli sporcu Arzu, takım arkadaşlarıyla da iyi bir ekip olduklarını ifade ederek, "Takım arkadaşlarım beni kısa zamanda aralarına alarak, hep yanımda oldu. Yeni sezonun iyi geçeceğine inanıyorum. Trabzon İdmanocağı'nda bir sezon daha oynayacak olmaktan mutluluk duyuyorum. Geçen sezon gol kraliçesi oldum ve bu sezon onu tekrar kazanmak için mücadele vereceğim. 2015-2016 sezonunda şampiyon olamadık ama bu sene tek hedefim o olacak. Bir an önce ligin başlamasını bekliyorum" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Kadınlar UEFA Şampiyonlar Ligi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz