Futbol

Demirören: "İnancımız tam"

23 Mart 2017 Perşembe 10:20 - Son Güncelleme 23 Mart 2017 Perşembe 10:25

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, A Milli Futbol Takımı'nın yenilgi yüzü görmediği Antalya Stadı'nda ağırlayacağı Finlandiya'yı mağlup ederek, bu seriyi galibiyetle taçlandıracağına inancının tam olduğunu bildirdi.

Demirören, Türkiye'nin 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Finlandiya ile Antalya'da yapacağı I Grubu 5. müsabakasına yönelik TFF tarafından hazırlanan maç kitabında "Antalya'daki serimize devam edeceğiz." başlığıyla yer alan yazısında sporseverlere seslendi.

Türk Milli Takımı'nın 2017 yılındaki ilk maçına çıkacağını hatırlatan Demirören, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ardından 2018 FIFA Dünya Kupası Finalleri'nde de yer almak hedefiyle yola çıkan ay-yıldızlı ekibin, Finlandiya'yı, elemelerdeki ilk galibiyetini aldığı Antalya Stadı'nda ağırlayacağını kaydetti.

2015 yılında hizmete açılan Antalya Stadı'nda bugüne kadar toplam 4 müsabaka oynayan millilerin, bunlardan üçünden galibiyetle ayrılıp, birinde berabere kaldığını, mağlubiyet yüzü görmediğini vurgulayan Demirören, "Finlandiya karşısında bu seriyi galibiyetle taçlandırarak devam ettireceğimize ve her milli maçta tribünleri tıklım tıklım dolduran Antalyalı futbolseverlerimizin yanı sıra tüm Türkiye'ye büyük bir mutluluk yaşatacağımıza inancım tam." ifadelerini kullandı.

Yıldırım Demirören, maç kitabındaki yazısında ayrıca şu görüşlere yer verdi:

"İlk karşılaşmamızı 1924 yılında yaptığımız ve ülkemizde ilk kez 1977'de ağırladığımız Finlandiya ile görülebileceği üzere uzun yıllara dayanan bir futbol tarihimiz bulunmakta. Bu vesileyle, Türkiye-Finlandiya karşılaşmasının fair play atmosferinde geçeceğine yürekten inanıyorum. Tarihimizde 14. kez karşılaşacağımız ve ülkemizde 6. defa konuk edeceğimiz Finlandiya A Milli Takımı'na ve Finlandiya Futbol Federasyonu yetkililerine 'hoş geldiniz' der, tüm futbolseverlere keyifli bir futbol akşamı dilerim."

Sıradaki Haber
Milliler, Finlandiya'yı 13 dakikada yıktı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz