Futbol

Tolgay Arslan'a Almanya da talip

13 Kasım 2016 Pazar 17:50 - Son Güncelleme 13 Kasım 2016 Pazar 15:02

Ay-yıldızlı formayı giymek isteyen Beşiktaşlı oyuncuyu, Almanya Milli Takımı'nın hocası Joachim Löw de istiyor.

Beşiktaş'ın genç yıldızı Tolgay Arslan paylaşılamıyor. Türk Milli Takım'ında oynayabilmek için FIFA'ya başvuran Arslan'a Almanya Milli Takımı'nın hocası Joachim Löw de talip oldu.

Beşiktaş'ta bu sezon hem UEFA Şampiyonlar Ligi'nde hem de Spor Toto Süper Lig'de gösterdiği performansıyla dikkatleri üzerine çeken Tolgay Arslan için iki ülke karşı karşıya geldi.

Terim, "Çok beğendiğim bir oyuncu" demişti

Türk Milli Takımımın forması giyebilmek için FIFA'dan cevap bekleyen yıldız oyuncuyla ilgili Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, "Çok beğendiğim bir oyuncu. Tolgay'ı milli forma altında görmek istiyoruz” demişti.

Alman Milli Takımı'nda Toni Kroos'un sakatlanıp uzun süre sahalardan uzak kalacağının anlaşılması üzerine Joachim Löw de Tolga için devreye girdi.

Siyah-beyazlı futbolcunun menajeri üzerinden temas kuran Alman Futbol Federasyonu yetkilileri, fikrini değiştirmesi durumunda Löw'ün kendisini Alman Milli Takımı'nda görmek istediğini yıldız oyuncaya iletti.

Bu gelişmelerle beraber Beşiktaş'ın genç yıldızı, İtalyan kulüplerinden sonra İspanyollar'ın da radarına girdi.

Alman Bild gazetesinin haberine göre, Milan'ın ardından Valencia da devre arası transfer döneminde 26 yaşındaki oyuncu için harekete geçmeye hazırlanıyor.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
TFF'den teşekkür
Yükleniyor lütfen bekleyiniz