Futbol

U19 Milli Takımın aday kadrosu açıklandı

30 Eylül 2016 Cuma 21:32 - Son Güncelleme 30 Eylül 2016 Cuma 18:39

19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası Elemeleri kadrosu belli oldu.

19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası Elemeleri 1. tur aday kadrosu açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, 6-11 Ekim tarihlerinde Ukrayna'da oynayacağı UEFA 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri 1. tur müsabakaları aday kadrosuna davet edilen oyuncular, 2 Ekim Pazar günü saat 18.00'de, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak.

Toplam 52 takımın dörderli 13 gruba ayrıldığı 1. eleme turunda, gruplarını ilk iki sırada tamamlayan ekipler ile tüm gruplar arasında en iyi üçüncü ve ülke puanı en yüksek olan İspanya, elit tura yükselecek.

Mayıs 2017'de düzenlenecek ve toplam 28 takımın dörderli 7 gruba ayrılacağı elit turda ise gruplarını lider tamamlayan 7 ekip, Temmuz 2017'de Gürcistan'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacak. Ev sahibi Gürcistan ise finallerde doğrudan yer alacak.

Teknik direktör Vedat İnceefe yönetimindeki 19 Yaş Altı Milli Takımı'nın aday kadrosuna şu oyuncular davet edildi:

Ahmet Said Kıvanç (Medipol Başakşehir), İrfan Can Eğribayat (Adanaspor), Ali Mert Aydın, Yusuf Yalçın Arslan, Enis Durak (Altınordu), Alpay Koçaklı (Gaziantepspor), Kadir Kaan Özdemir (Fenerbahçe), Murat Sağlam (Wolfsburg), Yusuf Turhan (Tire 1922), Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), Ahmet Canbaz (Eintracht Braunschweig), Berkay Özcan (Stuttgart), Cihan Kahraman (Union Berlin), Jiyan Yavuz (Menemen Belediyespor), Mete Kaan Demir (Hannover 96), Alpay Aldemir (Bucaspor), İlker Yüksel (Mainz 05), Muhammed Öztürk (Beşiktaş).

Sıradaki Haber
Nani, Prandelli için ne dedi?
Yükleniyor lütfen bekleyiniz