Futbol

Passolig'de hedef 3 milyon kart

26 Temmuz 2016 Salı 15:51 - Son Güncelleme 26 Temmuz 2016 Salı 12:56

Genel Müdür Kazancı sezon sonuna kadar yakalamayı planladıkları hedefi açıkladı.

Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, passolig kart sayısının 2 milyon 100 bine yükseldiğini, 2016-2017 sezonu sonuna kadar bunu 3 milyona ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi.

Kazancı, Antalya'da bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Passolig'le ilgili güncel veriler ve hedefler hakkında bilgi verdi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimini kınayarak konuşmasına başlayan Kazancı, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Zor günler geçiriyoruz ama devletimiz, milletimiz hızlı bir şekilde eski günlerine dönecek." dedi.

Genel Müdür Kazancı: "Passolig kart sayısı 2 milyon 100 bine yükseldi, 2016-2017 sezonunun sonuna kadar 3 milyona ulaşmayı hedefliyoruz. 10 yılda Passolig havuz hesabında 150 milyon liralık bir gelirin olacağı tahmin ediliyor. Bu kaynak oluşturulmazsa Aktif Bank aradaki farkı kapatacak." diye konuştu.

Futbolun bu durumdan en az etkilenen sektörlerden biri olduğunu da belirten Kazancı, satışlara ilginin devam ettiğini, passolig kart satışlarında 2 hafta öncesinden farklı bir durumun söz konusu olmadığını ifade etti.

Etiketler : KazancıPassolig
Sıradaki Haber
G.Saray'dan maç öncesi idman
Yükleniyor lütfen bekleyiniz