Futbol

"15 transfer yapacağız"

30 Mayıs 2016 Pazartesi 14:03 - Son Güncelleme 30 Mayıs 2016 Pazartesi 11:09

Boluspor Kulübü Başkanı Çarıkçı, transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'da kulüp başkanlığına seçilen Necip Çarıkçı, yönetim kurulunda görev dağılımı yaptıktan sonra yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayacaklarını ifade etti.

Çarıkçı, AA'ya yaptığı açıklamada, bu hafta gerçekleştirecekleri toplantıda görev dağılımının ardından transfer komitesi oluşturacaklarını bildirdi.

Takımın teknik direktörünün bulunmadığını anımsatan Çarıkçı, "Transfer çalışmasında takıma baktığımız zaman, 7 ya da 8 futbolcu kalıyor. Şu an için 13-15 transfer yapılacak gibi görülüyor. Teknik direktör seçimini yaptıktan sonra transfer çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayacağız. Teknik direktör konusunda şu anda görüşme yaptığımız kimse yok" diye konuştu.

Camiaya yabancı olmadığını belirten Çarıkçı, çalışma prensibini herkesin bildiğini dile getirdi. Daha önce kulüp başkanlığı yaptığı dönemle ilgili bilgiler de veren Çarıkçı, şöyle konuştu:

"Geçmişte 2 şampiyonluğumuz, bir final ve iki çeyrek final var. Başkanlık yaptığım 7 senelik süreç dolu dolu geçti. Zaman geldi ve takımı şampiyon yapamayınca taraftardan gelen tepki üzerine bırakmıştım. 4 yıl aradan sonra tekrar kulüp başkanı oldum. Başarıyı yakalayabilmek için ilk sene yapılanmaya gitmemiz gerek. Elimizdeki kadro ve futbolcu sayısı belli. Ben bu kulübü ocak ayında almış olsaydım dünya ve ülkemizdeki futbolcuları izleme şansım olacaktı. Bunu yapamadık. Bu sene Boluspor takımının kendine gelmesi lazım. İyi bir şekilde yapılanmamız lazım."

Her başkanın şampiyon olmak istediğine değinen Çarıkçı, bunun sözünü veremeyeceğini vurguladı. Yeni sezonda dünyayı ve Türkiye'yi izleyeceklerini anlatan Çarıkçı, şunları kaydetti:

"Altyapımıza biraz daha bakacağız. Boluspor'un kısa, orta ve uzun vade planları var. Orta ve uzun vadedeki planlarda bunları yapmak istiyoruz. Boluspor'un Süper Lig özlemi olduğunun ben farkındayım. Bu özlem bende de var. Ben geçmişte paraya çok kıyamadım. Kulübü çok borca sokmak da istemedim. İstesem yapardım ama ben bütçe hesabını yaptığım için kulübü çok az bir borçla bıraktım. Bolu küçük bir şehir ve yarın bir gün Boluspor bu parayı ödeyemez. Onun için tedbirli gittik. Şimdi biraz daha iyi çalışıp Boluspor taraftarının beklediği o güzel günleri tekrar yaşatacağız."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz